Ce este si ce riscuri implica veloterapia?

Hairstylistul Cristi Pascu nu ne recomandă să apelăm la una din cele mai noi și mai în vogă metode de a tunde părul, veloterapia.

Tehnica Velaterapiei, care constă în tăierea părului cu focul, a fost adusă în actualitate recent de supermodelul Victoria’s Secret, Allessandra Ambrosio, după ce aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care se expunea scurtându-și părul cu flacăra unei lumânări.

Acest procedeu de coafură brazilian a stârnit un val de critici în rândul hairstyliștilor din întreaga lume. Cel mai cunoscut hairstylist din România, Cristi Pascu, nu face excepție și explică motivele pentru care trebuie să vă feriți de veloterapie.

Această metodă este una primitivă și mi se pare că unii nu mai știu ce să facă pentru a ieși în evidență.

Oricine poate observa că un fir de păr ars are terminații grosolane, departe de perfecțiune. Un fir de păr ars nu face nimic altceva decât să faciliteze despicarea ulterioară a părului. Această tehnică poate fi folositoare doar în mică măsură, atunci când părul este ondulat și foarte uscat la vârfuri. Personal, nu recomand această metodă și nu o consider adecvată epocii în care trăim”, declară Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstyliști din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani.

Inițiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din România”, Cristi Pascu le oferă șansa celor talentați și pasionați de coafură să devină hairstyliști profesioniști, prin Academia de Coafură Cristi Pascu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod