Catalin Botezatu a prezentat noua colectie la Carrousel du Louvre din Paris

Catalin Botezatu a pus in scena una din cele mai importante prezentari de moda din cariera. Designerul roman a fost invitat sa prezinte cea mai noua colectie la Paris, in cadrul Carrousel du Louvre, locatia unde au avut evenimente cele mai mari case de moda din lume.
La invitatia L’Oreal, Botezatu a adus la Paris, in premiera, colectia Spirit of India, pe care a prezentat-o pe un podium de 100 de metri patrati, in fata a peste 2000 de spectatori sositi din intreaga lume.

Show-ul lui Botezatu a fost inclus in cadrul unui eveniment dedicat noilor tendinte in materie de hairstyle.

Designerul roman a adus la Paris doua colectii. Piesele din prima colectie au fost purtate de modelele care au defilat pe podium prezentand coafurile extravagante realizate de hairstylistul Laurent Tourette.
A doua colectie, Spirit of India, a reprezentat un show in sine, fiind expusa pentru prima data in fata publicului.

Conceptul show-ului de moda a fost gandit in totalitate de Botezatu. Designerul a proiectat, pe un ecran imens, un montaj video cu imagini spectaculoase din India, iar modelele au defilat, pe ritmuri de Bollywood, purtand rochii extravagante, din materiale scumpe, in nuante predominante de negru si auriu.

Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistul care colaboreaza cu casa Dolce&Gabbana, iar hairstylingul de catre Laurent Tourette.

Show-ul de la Paris continua seria de prezentari de moda peste hotare pe care Catalin Botezatu o realizeaza anul acesta, dupa evenimente organizate in Londra si Milano.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod