Bucură-te de bronz fără grija petelor solare!

Sezonul estival aduce mult soare, stat la plajă și distracție în aer liber. Însă ce te faci atunci când în loc de un bronz uniform și natural, te alegi cu o explozie de pete maronii pe față? Petele pigmentare apar cel mai des din cauza expunerii prelungite la soare, fără folosirea unei crème adecvate de protecție.

Pentru ca bucuria verii să nu fie întrerupta de astfel de griji,  APIVITA are soluția: Crema colorată de față anti-pete SPF 50!
Cu 77% ingrediente naturale, crema anti-pete de la APIVITA oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor UVA si UVB, protejează împotriva foto-îmbătrânirii, ajută la reducerea petelor brune și hidratează în profunzime pielea, lăsând-o catifelată și pregătită pentru soare.


În plus, crema conține un pigment natural, rezistent la apă, ce oferă tenului o nuanță uniformă, fiind alternativa perfectă la fondul de ten.


Crema APIVITA SUNCARE este ideală inclusiv în perioada sarcinii sau la menopauză: NU conține parabeni, alcool, silicon, coloranți sau uleiuri minerale.


Preț: 103.99 lei, disponibiă în farmaciile Sensiblu.
Pentru mai multe întrebări și informații despre APIVITA, accesează: www.facebook.com/Apivita.Ro
sau www.apivita.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod