BRAUN, JESSICA ALBA ŞI STILIŞTII EI INSPIRĂ FEMEILE SA SE BUCURE DE ALEGERI NELIMITATE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE VESTIMENTAȚIA SI NU NUMAI

In cadrul unui eveniment exclusiv la Dubai, Braun, ambasadoarea Jessica Alba şi echipa ei de stilişti, Emily şi Meritt, lansează ultimele inovaţii Braun în materie de frumuseţe şi dezvăluie următoarea fază a campaniei Break Free.
Campania îşi propune să inspire femei din întreaga lume să preia controlul asupra ritualului lor de frumuseţe, pentru a arăta şi a se simţi bine în pielea lor în fiecare zi, să se elibereze de tot ce le ţine în urmă şi să se bucure de alegeri nelimitate. Fie că este vorba despre alegeri în materie de fashion cu noul Braun Silk – epil 9 care promite o piele fină până la patru săptămâni, opţiuni nelimitate de hairstyle cu portofoliul expert styling sau o încredere permanentă datorită tenului perfect cu noile perii Braun Face, Braun ajută femeile să spună DA vieţii şi oportunităţilor.

Alessandra Dolfini, Global Braun Marketing Director, explică: ‘’În postura de brand lider în tehnologii de epilare şi expert în frumuseţe feminină, ne mândrim cu crearea unor produse inovative şi de calitate superioară care înlătură barierele din faţa femeilor care doresc să arate şi să se simtă bine în pielea lor; tot aceste produse sunt motivul pentru care suntem atât de încântaţi de portofoliul nostru, în special epilatorul Silk-epil 9.
Ştim că ceea ce le opreşte pe femei să fie încrezătoare este, de multe ori, imposibilatea de a purta ceea ce îşi doresc, din cauza îndoielilor în ceea ce priveşte alegeri de stil sau păr nedorit pe corp. Cu noul epilator Silk-epil 9, femeile se pot bucura non-stop de piele fină, pentru a nu se mai simţi limitate în alegerile de îmbrăcăminte şi pot aborda look-uri fashion nelimitate!’’


Jessica Alba, ambasadoare Braun Beauty afirmă: ‘’Sunt mândră să pot sprijini un brand care creează produse utile și funcționale pentru femei.
Noul epilator Silk-epil 9 permite femeilor să își evidențieze stilul personal, dându-le posibilitatea să poarte ce doresc, cu încredere.”

Emily şi Meritt comentează: ‘’Suntem de părere că femeile nu ar trebui să facă compromisuri în ceea ce priveşte stilul lor din cauza felului în care arată şi de asta suntem atât de încântaţi să lucrăm cu Braun’’. Ca stilişti, cunoaştem sentimentul extraordinar când femeile nu trebuie să se mai ascundă în spatele hainelor safe şi pot purta hainele care le fac să se simtă bine.
Vrem să le încurajăm să se joace cu piesele din garderoba lor şi să poarte outfit-urile care le fac să se simtă fabulos în fiacare zi.’’


Cu o echipă de experţi care se ocupă de tot ceea ce înseamnă beauty, stil şi fashion, Braun speră ca, împreună, ei să inspire femeile de peste tot din lume să abordeze posibilităţi nelimitate de alegere, în fiecare zi.

Pentru mai multe informaţii despre portofoliul Braun, vă rugăm vizitaţi www.braun.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod