Beneficiile fructelor asupra frumuseții, în noua gamă Gerovital Happiness

Natura a avut întotdeauna grijă să ne ofere cele mai bune ingrediente pentru a ne menține sănătoși și frumoși. Tocmai de aceea, Farmec lansează o nouă gamă de produse cosmetice pentru față și corp concepută pe bază de extracte din fructe precum zmeură, afine și caise.

Noua linie Gerovital Happiness se adresează persoanelor 16 +, dar este potrivită și pentru tenurile mature, pentru o îngrijire de bază. Produsele din gama Gerovital Happiness au formulări ușoare, parfumuri hipoalergenice și nu conțin parabeni, iar beneficiile și prospețimea fructelor se reflectă atât în formulele atent concepute, cât și în ambalajele vesele, pline de culoare.

Noutatea absolută a gamei este reprezentată de cremele „Color Control” (CC), disponibile în trei nuanțe: deschis, mediu și închis. Îmbogățite cu pigmenți naturali și extracte de fructe potrivite fiecărui tip de piele, cremele CC din gama Gerovital Happiness estompează eficient imperfecțiunile și urmele de oboseală, oferind tenului un aspect plin de strălucire.

Gerovital Happiness cuprinde 17 produse cosmetice pentru față și corp, împărțite în trei subgame, în funcție de principiul activ conținut (zmeură, afine și caise):

Gerovital Happiness cu extract de zmeură este potrivită pentru îngrijirea tenului normal datorită flavonoizilor, zaharurilor și vitaminei C conținute de zmeură.

Alături de acestea, produsele conțin vitamina E, Aquaxyl, Lipomoist și ulei de măsline, toate având rolul de a hidrata în profunzime pielea și de a combate procesele de îmbătrânire cutanată. Din subgama Gerovital Happiness cu extract de zmeură fac parte Crema gel curățare față, care demachiază cu delicatețe tenul, Masca hidratantă răcoritoare cu un efect protector antioxidativ, Crema hidratantă răcoritoare, ce reface rezervele hidrice ale dermului, Crema CC – deschis, Loțiunea hidratantă corp și Scrubul pentru picioare.



Gerovital Happiness cu extract de afine este ideală pentru întreținerea pielii cu tendințe de îngrășare, deoarece acidul salicilic, Sebarylul, Sepitonic M3 și extractul de afine contribuie la reglarea secreției de sebum, oferind pielii un aspect matifiat.

Pentru o îngrijire completă, specialiștii Farmec au conceput următoarele produse: Gel spumant demachiant, care îndepărtează eficient impuritățile cu ajutorul granulelor exfoliante, Cremă hidratantă matifiantă, potrivită pentru reglarea secreției de sebum, Ser antiimperfecțiuni cu efect de iluminare, conceput pentru a reda strălucirea tenului, Cremă CC – închis și Lapte corp hidratant și emolient.



Gerovital Happiness cu extract de caise este indicată pentru îngrijirea pielii uscate. Acțiunea hidratantă și remineralizantă a extractului de caise este potențată de uleiurile vegetale precum cel de avocado sau de măsline, care lasă pielea catifelată și plină de strălucire.

Produsele îmbogățite cu acest extract din gama Gerovital Happiness sunt: Fluidul de curățare zilnică, ideal pentru demachierea tenului uscat, Crema hidratantă hrănitoare, bogată în nutrienți și antioxidanți, Masca gomaj, cu granule din sâmburi de caisă, Crema CC–mediu și Crema deodorantă hidratantă picioare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod