Anne Hathaway și-a vopsit părul roșcat și este de nerecunoscut. Cum arată acum actrița

Anne Hathaway a devenit faimoasă în urmă cu peste 20 de ani, odată cu primul său rol major în filmul "The Princess Diaries". Dar în tot acest timp, talentata actriță nu și-a schimbat look-ul prea des.
Ani la rândul Anne și-a păstrat părul lung, într-o nuanță naturală de șaten închis. Dar se pare că vedeta este pe punctul de a se reinventa.

De curând, Anne s-a tuns bob, iar în urmă cu câteva zile a făcut o schimbare radicală, vopsindu-și părul roșcat deschis.

Actrița în vârstă de 35 de ani și-a făcut apariția luni pe platoul de filmare al filmului Netflix "The Last Thing He Wanted", cea mai recentă producție din care face parte.



Fotografii realizate pe platoul de filmare, care este în San Juan, Puerto Rico, ne-o prezintă pe Anne având părul de un roșcat aprins, ușor ondulat și dat după urechi.

Nu se știe exact dacă starul din "Ocean's 8" și-a schimbat radical culoarea părului sau dacă poartă o perucă, având în vedere că în industria filmului se folosesc des astfel de trucuri pentru schimbarea culorii părului.




Dar privind rădăcinile închise la culoare și lungimea părului, sunt șanse mari ca actrița să-și fi vopsit părul roșcat. Vedeta a fost fotografiată recent la premiera filmului Ocean's 8 având un bob de aceeași lungime a părului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod