Andreea Raicu te invita la Conferinta Traieste Frumos: Cum sa ai o viata echilibrata si frumoasa

In ultimii ani, tot mai multi specialisti vorbesc despre importanta adoptarii unui “Stil de viata sanatos”, cat de benefic este pentru sanatatea noastra sa facem sport, sa avem un regim alimentar echilibrat si cat de mult ne ajuta aceste obiceiuri sa ne simtim mai bine si sa fim plini de energie.
Insa, un “Stil de viata sanatos” nu implica doar sport si nutritie. Pentru ca nu este suficient sa avem grija de corpul nostru, prin exercitii fizice si alimentatie, ci trebuie sa ne ingrijim si de sufletul si mintea noastra. Practic, un “Stil de viata sanatos” inseamna un echilibru intre trup, minte si suflet, iar despre acest echilibru va vorbi Andreea Raicu la Conferinta Traieste frumos, prin prisma experientelor ei de viata.

Iata care sunt principalele teme de discutie:

SPORTUL. In teorie, sa faci o ora de sport de doua-trei ori pe saptamana nu pare un lucru extraordinar de greu.
In practica, lucrurile stau putin altfel. Vino la Conferinta si afla de la Andreea cum reusesti sa integrezi sportul intr-un program foarte incarcat si, mai ales, cum sa te motivezi in acele zile in care nu-ti vine sa te ridici din pat si chiar sa ajungi sa-ti placa orele de sport.

NUTRITIA: Se spune ca “suntem ceea ce mancam”, dar cat de important este pentru noi ce si cat mancam? Andreea ne va vorbi despre regimul ei alimentar, lupta cu ideea de “silueta ideala” si cum s-a schimbat viata ei dupa ce a realizat ca nu dietele sunt solutia pentru un trup armonios.
 

MEDITATIA: Andreea considera ca in viata este important sa ne cunoastem corpul cat si pe noi insine si sa cream un echilibru perfect pentru o viata implinita. Cum ne ajuta meditatia sa ne gasim acest echilibru si de ce e important sa faca parte din viata noastra de zi cu zi.

Conferinta va avea loc pe 24 septembrie 2015, la ora 18.30, la Connect Hub (Bucuresti, Bld. Dacia nr. 99). Locurile sunt limitate! Detalii despre conferinta AICI.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod