Andreea Radulescu, “mascheaza” vedetele!

Make-up artistul cu studii la Hollywood a transformat şi în acest an numeroase vedete de Revelion pentru show-ul Antenei 1.

Andreea Rădulescu ne-a dezăluit ce presupune o astfel de mască aplicată, cât durează dar şi cât de costisitoare poate fi o astfel de transformare. 

Preţul unei măşti începe de la câteva sute de euro şi poate ajunge până la 20.000 de euro, cea mai scumpă fiind cea care imită perfect pielea şi este o mască până la umeri. Pregătirea ei durează şi o lună de zile, iar aplicarea pentru show-ul de televiziune undeva la 3-4 ore. Acest tip de mască a avut Elena Gheorghe anul trecut”, ne-a declarat Andreea Rădulescu.

Deşi are numai 23 de ani, Andreea Rădulescu a terminat cursurile şcolii de make-up şi efecte speciale la Hollywood, acolo unde a primit şi oferte de a lucra pentru filme, iar în curând va susţine şi în Bucureşti cursuri de make-up şi efecte speciale. “De luna viitoare voi dezvălui trucuri pe care le-am învăţat în SUA în cadrul unor cursuri pe care le voi ţine la Bucureşti şi Braşov”, ne-a mai spus Andreea. Relaţii şi programări cursuri: 0721.331.660.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod