Andreea Marin testeaza procedura de epilare definitiva Elysion!

Dupa ce a incercat procedura Intraceuticals pentru care opteaza ori de cate ori tenul ei are nevoie de un tratament, Andreea Marin s-a hotarat sa testeze epilarea definitiva cu dioda laser Elysion.

Vedeta a declarat pe pagina ei de Facebook ca a decis sa apeleze la Elysion dupa ce a cerut sfatul specialistilor, dar si dupa ce a strans cateva pareri din partea fanilor cu care interactioneaza pe reteaua de socializare.

"Mi s-a spus ca aparatul este de ultima generatie, ca efectul e vizibil chiar de la prima sedinta, tratamentul este fara durere si poti incepe sedintele in orice perioada a anului fara teama de a-ti expune pielea la soare. (...) Am inteles ca e mai bine, ca e mai comod si fara riscuri",  afirma Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Datorita acuratetii si a impulsurilor ridicate si repetate, dioda laser are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime imediat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod