Andreea Berecleanu aduce in premiera, in Romania, tratamentele Dermato-Estetice personalizate UNIVERSKIN

Ileana Badiu, Geanina Ilies, Octavia Geamanu, Olivia Paunescu, Anca Lungu, Maria Apostol, Corina Vintan, Corina Barladeanu, Dana Sota, Laura Rotileanu, Tania Budi, Roxana Marcu, Florentina Fantanaru si Ana-Maria Stancu au descoperit in exclusivitate tratamentele dermato-estetice personalizate UNIVERSKIN, impreuna cu gazdele evenimentului, Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan.

Vedetele au fost prezente la evenimentul de lansare ce a avut loc pe 23 Octombrie, la SClinic si impreuna cu ceilalti invitati, au avut ocazia sa primeasca recomandari si produse personalizate chiar de la Dr. Harry Arampatzis  si Dr. Diana Murr, reprezentantii internationali UNIVERSKIN.

Universkin nu este doar o crema, este un tratament dermato-estetic pentru tenul fiecarei persoane in parte. Un concept inovator, unic in lume si in premiera in Romania. Am fost cucerita de ideea francezilor care au inventat formula si m-am gandit ca va avea succes si in Romania.” a declarat Andreea Berecleanu.

Pentru a avea grija de dumneavoastra, trebuie intai de toate, sa vedem care va sunt nevoile.
Misiunea noastra este sa va oferim solutii personalizate si adaptate pielii.  Produsele standard de ingrijire a pielii disponibile pe piata, oblige pacientul sa se adapteze variantelor prestabilite de producatori.

Acest concept a devenit invechit. Folosind aceste produse de ingrijire, va ignorati cerintele unice ale pielii. Sa recunoastem fiecare pacient ca fiind individual si sa identificam nevoile pielii acestuia una cate una, reprezinta inima a ceea ce facem noi.

Produse personalizate si efectuate pe loc: Un serum efectuat special pentru pielea fiecarui pacient:
O textura de baza simpla, care inlocuieste agentul cremelor uleioase, de cele mai multe ori,
bazate pe ceara sau uleiuri vegetale.

O formula bogata care contine: Ulei organic de Camelina; Peptide biomimetice, mesageri biologici pentru balanta fizica a pielii;  Acid hialuronic, care mentine functionarea optima a structurii de colagen.

Diagnosticul functional al pielii indruma specialistul sa identifice ce nutrienti activi are nevoie.


Acesti nutrienti activi sunt selectati pe baza dovezilor stiintifice dovedite.  Specialistul va prepara serumul pe loc in fata voastra, astfel pielea va primi exact ceea ce are nevoie.

Produsele dermatologice UNIVERSKIN se gasesc in exclusivitate in clinicile SClinic si Bella Medical SPA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod