Andra Manea este noul Makeup Artis L’Oreal Paris

“Frumusetea vine din interior, dar increderea apare atunci cand iti place ce vezi in oglinda. Un ruj rosu, un eyelier perfect te vor face sa prinzi curaj si mai multa incredere in tine.”
Cu peste 10 ani de experienta in machiaj, Andra Manea devine astazi make-up artist oficial pentru L’Oréal Paris.
Perseverenta, tenace, talentata, Andra este un artist complet care a reusit sa isi transforme pasiunea in meserie si sa exceleze in domeniu.
 
A lucrat pentru cele mai prestigioase reviste din Romania, pentru emisiuni TV, reclame si videoclipuri pentru artisti romani si internationali.
 
Rabdarea de care da dovada, profesionalismul exceptional, tehnica fara cusur si nu in ultimul rand talentul au recomandat-o indubitabil pentru pozitia de make-up artist oficial L’Oreal Paris.

A absolvit cursurile Illamasqua School of Make-up Art din Londra, Make-up For Ever Academy din Paris, a participat la massterclass-uri pentru tehnici de conturare, smoky technique, airbrush artistic make-up, body&face painting.
Nu a ars nicio etapa, a crescut firesc si a capatat experienta prin multa munca dublata de o pasiune fara limite. Experienta in pictura, desen, arhitectura si design interior, modelaj, scenografie si fotografie au ajutat-o sa obtina rezultate impecabile in machiaj.

Sutele de ore de backstage, sedintele foto si filmarile au ajutat-o sa isi perfectioneze tehnica de machiaj si sa fie astazi unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti din Romania. Cu siguranta datoreaza multe profilului sau artistic, Andra fiind absolventa a facultatii de Arhitectura.
Astazi, Andra Manea preia stafeta de make-up artist oficial L’Oreal Paris si ii revine misiunea sa demonstreze ca pasiunea si talentul merg mana in mana intotdeauna cand ai produsele potrivite. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod