Afla ce noutati aduce sezonul de toamna in materie de hair styling

A venit toamna si pentru podoaba capilara. Trecerea de la un sezon la altul aduce schimbari in materie de coafura si de colorimetrie a parului.

Dupa un sezon dominat de blonduri deschise, argintii si de culori pop-art precum verde, albastru sau galben,iata ca toamna ne aduce in perspectiva nuantele'' vedeta''  ,aramiul si satenul natural.Echipa de hair-styling din cadrul salonului Geta Voinea Upground, ne-au mai sfatuit ca pe langa culorile de baza ale sezonului,aramiul si satenul natural putem opta si pentru alte nuante precum maroul glance si blondul.

Aramiul - se potrivește foarte bine persoanelor cu un ten patat(pistrui). Este o nuanță in voga si in acest an,potrivită ochilor căprui/verzi/albaștri.

Baleyage-ul facut pe aceasta culoarea poate fi asociat cu nuanțe pamantii,marouri,verde Olive si chiar si cu roșuri portocalii.

Satenul natural - il regăsim in pigmentul fiecărei persoane,este o nuanță ce nu se va demoda niciodată pentru persoanele ce nu sunt dornice sa se vopseaua foarte des. Desi aparent putem spune ca este o culoare ușor realizabilă, stiliștii pot confirma cat de dificil poate fi procesul de a obține o culoarea cat mai naturală dintr-o baza deschisă/închisă prin metoda pigmentării/depigmentarii.

Maroul glance - este o nuanță cu reflexe reci, ce este cerută frecvent de majoritatea clientelor care vor sa-si închidă culoarea parului in anotimpul rece.Poate fi combinata cu suvițe clasice sau cu tehnica 3D/baleyage.

Blondul - fiind considerată o nuanță care nu va dispărea niciodată din tendințe,blondul,in acest an,in anotimpul rece este purtat de majoritatea doamnelor  in reflexe de blond bej,blond miere,blond arămiu si chiar si blond argintiu, in funcție de sfatul specialistului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod