135 de ani de excelenta in hairstyling


Gala WELLA din acest an a sarbatorit 135 de ani de excelenta in hairstyling. Scena Salii Palatului din Bucuresti a fost locul perfect pentru a reuni cei mai talentati hairstilisti si cele mai noi tendinte din domeniu. Echipa de hairstilisti Wella Romania si Echipa SASSOON Academy Londra, reprezentata de Mark Hayes, Edward Darley, Alex Pineda si Emma Loen, au fost geniile din spatele show-ului.

Echipa WELLA a prezentat trendurile pentru 2015 primavara/vara si toamna/iarna. Sezonul cald pune accentul pe lumina si pe efectele pe care aceasta le creeaza in par. Texturile sunt usoare, cu forme aparent accentuate. Trendul pentru sezonul primavara/vara, The Journey of Enlightenment (Calatorie spre Iluminare) este individualizat, puternic si are o componenta exploratoare.

In tendintele pentru toamna/iarna 2015, Uncharted Territories (Teritorii Neexplorate), se regasesc foarte puternic elemente din natura, ce aduc un aer salbatic si puternic coafurilor. Nuantele marmorate si tonurile pamantii sunt cele care vor domina colorarea parului.

SASSOON Academy a prezentat colectia The Group, inspirata din romanele lui J.D. Salinger. Culorile sunt din spectrul de blond cenusiu, sarutat de soare. Taieturile sunt curate, elegante, simple, perfecte. Membrii echipei SASSOON au sustinut un seminar tehnic in cursul zilei, iar seara au emotionat audienta intr-un show unic, puternic personalizat.

Tot in cadrul spectacolului au fost premiati cei mai talentati hairstilisti din Romania, care s-au calificat in finalele concursului national  Trend Vision Award.

Castigatorul Premiului I la sectiunea Trend Vision Consacrati este Radu Constantin Dica de la Z Salon din Sibiu. Acesta va reprezenta Romania la concursul international de hairstyling ITVA Berlin din noiembrie 2015.

La celelalte categorii, castigatorii Premiului I sunt: Mihai Laurentiu Badin, de la Artist Salon & Academy din Bucuresti, la secţiunea Trend Vision Cut & Color Women; Andreea Georgiana Guta, de la Abbate Salon din Bucuresti, la sectiunea Trend Vision Cut & Color Men; Adina Dana Mititelu, de la Adrian`s Team din Iasi, la sectiunea Trend Vision Long Hair.
Gazda evenimentului a fost Ilinca Vandici. Aceasta a stralucit in tinutele create de Marie Ollie si pantofii MINELI Boutique.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod