Sprâncenele groase: cum le obții în mod natural

În ultimii ani sprâncenele groase au devenit din ce în ce mai populare, înlocuindu-le pe cele extrem de subțiri care erau la modă în anii ‘90. Forma sprâncenelor îți pune în valoare trăsăturile, iar dacă sunt mai groase te vor face să arăți mai tânără.
Precis îți dorești să faci tot posibilul pentru a evita apariția urmelor trecerii timpului pe chipul tău, iar forma sprâncenelor este un punct de plecare util pentru a te asigura că nu ai un aspect dur, care evidențiază oboseala, deshidratarea sau cearcănele. Este adevărat că dacă nu ai sprâncenele groase le poți retușa rapid cu ajutorul pudrei sau creioanelor speciale, adăugând culoare sau completând zonele mai rare. 
De asemenea, gelurile create pentru sprâncene le vor face să pară mai dese, însă dacă vrei soluții naturale trebuie să procedezi diferit. Pe termen lung vei fi mai mulțumită cu opțiunile naturale pentru că vei avea mereu un aspect plăcut, chiar dacă tocmai te-ai sculat și nu ai avut timp să te machiezi.

 
Iată ce poți face pentru a avea sprâncenele groase, fără machiaj sau alte proceduri cosmetice:

 
1. Nu te pensa

Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont este evitarea pensatului excesiv. Pensatul repetat, de 3-4 ori pe săptămână și eliminarea firelor crescute cu benzi de ceară vor stopa creșterea firelor de păr, în unele cazuri cu efecte negative permanente.
Sprâncenele se regenerează complet într-un ciclu de 2-3 luni, așa că este foarte util să uiți de pensetă cel puțin câteva luni. Vei vedea o diferență remarcabilă la finalul acestui interval.

 
2. Hidratează cu atenție sprâncenele

Poate că ritualul tău de frumusețe este focalizat mai mult pe hidratarea tenului și prevenirea imperfecțiunilor sau a ridurilor, dar este la fel de important să menții și zona sprâncenelor elastică și hidratată. Firele din sprâncene și pielea de dedesubt au nevoie de nutrienți și precis îți va face plăcere să vezi că sprâncenele lucesc plăcut în lumina soarelui și sunt foarte fine la atingere. Poți folosi 1-2 picături de ulei de argan, ulei de rodie sau de zmeură pentru a favoriza creșterea sprâncenelor și menținerea hidratării optime.
Repetă gestul de hidratare de 2-3 ori pe zi pentru că această zonă este predispusă uscării și poate fi afectată ușor de factorii iritanți sau de poluare. Este o soluție utilă inclusiv dacă suferi de dermatită seboreică pentru că vei elimina senzația de mâncărime și roșeața.

 
3. Masajul cu apă de trandafiri

După cum masajul celorlalte zone ale feței te relaxează, la fel și sprâncenele au nevoie de acest ritual liniștitor. Umezește bine o dischetă demachiantă cu apă de trandafiri și masează ușor sprâncenele înainte de culcare. Vei favoriza creșterea firelor și vei elimina stresul acumulat în timpul zilei, asigurându-ți un somn liniștit și profund.

 
4. Albușurile de ou

Ouăle sunt surse excelente de proteine și vor ajuta firele din sprâncene să crească mai repede și să nu se rupă atât de ușor. Bate cu telul 1-2 albușuri de ou și aplică această soluție pe sprâncene.
Lasă să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește-te cu apă rece.
Vei avea nevoie de voință pentru a sta departe de pensetă, dar va merita efortul. Dacă aplici tratementele indicate în mod frecvent rezultatele nu vor întârzia să apară. Va fi mult mai ușor să te ocupi numai de crearea unei forme plăcute a sprâncenelor, în loc să realizezi un machiaj complex în fiecare zi pentru a ajunge la sprâncenele groase pe care ți le dorești.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod