Vrei sa ai buze ca ale Angelinei Jolie?

Model de frumusete, Angelina Jolie le face pe multe femei sa suspine din cauza buzelor senzationale pe care le are. Multe dintre reprezentantele sexului frumos isi doresc sa aiba astfel de podoabe, insa nu pe toate natura le-a inzestrat.
Aici intervine chirurgia estetica, ramura a medicinei care ne poate face si mai frumoase decat oricum suntem.

Chirurgul plastician FLorin Juravle ne asigura ca putem avea buze ca ale Angelinei Jolie, daca apelam la o simpla interventie chirurgicala. Produsul vedeta in acest caz este Permalip, un elastomer de silicon solid dar fin, produs printr-un proces de modelare ce duce la obtinerea unui implant cu o forma naturala si o suprafata neteda. Acest implant nu se poate rupe sau dezumfla si se poate indeparta oricand.

Procedura de marire a buzelor cu implant de silicon PERMALIP este simpla si rapida.
Interventia se poate face cu anestezie locala la nivelul buzelor sau cu sedare. Se fac doua mici incizii la colturile buzelor. Implanul PERMALIP este trecut printr-un tunel in mijlocul buzei. Procedeul se repeta pentru fiecare buza apoi orificiile sint inchise cu fire absorbabile. Desi PERMALIP este un implant permanent, el este facut astfel incit sa poata fi indepartat cu usurinta daca pacientul doreste ca buzele sa revina la dimensiunile originale. Indepartarea implantului nu ia mai mult de 10 minute.

Pretul interventiei este:
1200 euro / 1 buza
1600 euro / ambele buze


Clinica Dr.
Florin Daniel Juravle
Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
tel. 0731.554.554
email. contact@drflorinjuravle.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod