Un ten strălucitor în orice anotimp cu Philips VisaPure

Intră în noul anotimp cu un ten strălucitor și curat! Odată cu venirea sezonului rece, fața ta este expusă la frig, ceea ce poate determina uscarea ei.

O curățare atentă a tenului va ajuta cremele să intre mai bine în piele, iar chipul tău va emana prospețime și sănătate! Este rapid și extrem de ușor de folosit, lucru demonstrat chiar de Laura Cosoi, click aici pentru a vedea tutorialul Philips VisaPure.

Philips VisaPure îndepărtează eficient machiajul, celulele moarte şi impurităţile şi stimulează microcirculaţia pielii. Sistemul inteligent de curățare și îngrijire a tenului oferă o curăţare de 10 ori mai eficientă decât curăţarea manuală și masează delicat fața, îmbunătăţind astfel absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului.

Philips VisaPure, unicul sistem de curaţare a feţei cu tehnologia DualMotion, face ca peria să se rotească si să vibreze delicat, în acelaşi timp.

Astfel, tenul tău va fi cu adevărat răsfățat, iar tu vei arăta bine în orice anotimp. În plus, aparatul curăţă eficient atât gâtul, cât şi decolteul.

Dacă ai nevoie, poți utiliza Philips VisaPure de două ori pe zi: dimineaţa şi seara, pentru curăţare delicată sau pentru o curăţare profundă. Durează numai 1 minut: câte 20 de secunde pentru fiecare obraz si frunte! Mai mult decât atât, datorită timer-ului inteligent Skin Zone, aparatul se oprește pentru o secundă și te avertizează sonor când este momentul să treci la următoarea zonă a feței.

Aparatul este compatibil cu trei perii: una pentru ten normal, cu 17.000 de peri fini ca mătasea care îți masează delicat tenul, una pentru ten sensibil, cu 22.000 de peri și mai fini pentru o curățare extrem de delicată, și una pentru exfoliere, cu peri mai scurți pentru o exfoliere delicată și peri mai lungi pentru îndepărtarea celulelor moarte.
Periile pentru ten normal și sensibil vin în pachetul produsului și pot fi folosite zilnic. Peria pentru exfoliere se achiziţionează separat și poate fi folosită o dată pe săptămână.

Dispozitivul este fără fir și rezistent la apă, astfel că se poate folosi sub duş. Și chiar dacă îl utlizezi de două ori pe zi, bateria rezistă cel puțin două săptămâni.

Cu Philips VisaPure, tenul tău va arăta senzațional în orice anotimp, iar tu te vei simți bine în pielea ta.

Acum, Philips VisaPure este disponibil în două variante de culoare: mov şi peach.
Poţi achiziţiona Philips VisaPure din magazinul online eMAG, modelul mov (SC5275/11), şi din magazinele Douglas, modelul peach (SC5275/10).

Preţ recomandat: 739 RON

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod