Un nou echipament de epilare definitivă în România

Epilarea definitiva este un subiect controversat datorita diverselor proceduri si tehnologii, aduse pe Piata Estetica Medicala din Romania, prin care eliminam definitiv de parul nedorit. Nu stii ce procedura sa alegi? Ghideaza-te dupa rezultate si studii clinice care iti pot forma convigerea despre performanta unui echipament.
Iata cea mai noua tehnologie de epilare definitiva din Romania cu rezultate incredibile: Primelase HR – Dioda Laser cu cea mai mare putere de pe piata (3600W).

Un echipament de ultima generatie care realizeaza epilarea definitiva este laserul Primelase HR prin Dioda Laser, un dispozitiv si o tehnologie care asigura rezultate imbatabile de la prima sesiune de tratament: "Primelase HR are avantajul de a elibera uniform energia, evitand astfel suprapunerile. Foloseste un sistem de impulsuri patrate care permite livrarea intregii energii programate in mod uniform, ceea ce inseamna ca epilarea se face mult mai eficient.
Cu acest mecanism, numarul de impulsuri este redus, prelungind viata laserului si reducand timpul de lucru, astfel ca investitia pentru achizitionarea aparatului este amortizata repede", explica un reprezentant Beautymed, importatorul device-ului in Romania.

Diferenta dintre Primelase HR si alti competitori este ca Primelase HR permite folosirea unor pulsuri scurte cu o energie inalta si o viteza mare, astfel incat energia sa fie controlata in orice moment si sa se obtina cele mai bune rezultate.

Primelase HR poate fi folosit pentru a trata orice zona a corpului  folosind  sistemul “crystal freeze”, de racire care, in mod constant si automat, ajusteaza temperatura facand astfel ca epilarea prin laser sa fie mult mai confortabila.
Astfel modul dinamic sau fara durere este o caracteristica importanta a laserului  Primelase HR. Acest sistem ne permite sa lucram fara niciun fel de disconfort, facand ca epilarea definitiva sa fie usor de suportat de toti pacientii.

Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog la Elos Skin&Laser Center ne prezinta modalitatea prin care disconfortul dispare in timpul unei astfel de proceduri.

"Daca este efectuata de un specialist, procedura de epilare definitiva este mai mult decat sigura. Nici disconfortul nu se mai simte atat de puternic pentru ca vorbim astazi de device-uri performante, care au functii si accesorii special create pentru a oferi siguranta si confort in timpul tratamentului".

Puteti dispune de o astfel de procedura in excusivitate, la clinica Noblezza Beauty Lounge in Bucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod