Un bronz frumos si sanatos de la AVON

Loţiune cu Beta Caroten înainte de expunerea la soare de la AVON - Formula îmbogățită cu beta-caroten menține nivelul optim de hidratare a pielii.
Este alegerea perfectă dacă dorești să pui în valoare nuanța arămie a pielii bronzate. Intensifică nuanța bronzului si hidratează pielea. Mod de folosire: Masează delicat pe corp după baie sau duș. Pret -18.99 ron

Spray pentru accentuarea bronzului - Bronz frumos și sănătos instan.  Ușor, fără urme; nuanța naturală; aromă plăcut. Menține pielea moale și catifelată și ajută la păstrarea bronzului mai mult timp. Pret: 18,99 ron.

Lotiune autobronzanta pentru faţă şi corp Magic Tan -  Formula îmbogățită cu ulei de nucă de cocos și de migdale, unt de cacao și extract de aloe vera se absoarbe rapid în piele.
În plus, este perfectă atât pentru față, cât și pentru corp. Conferă un bronz cu aspect natural care se adaptează perfect la culoarea naturală a pielii.
 
Mod de folosire: Folosește un produs cu acțiune exfoliantă, care să îți pregătească pielea să absoarbă pigmenții în mod uniform, iar apoi masează loțiunea pe corp cu mișcări circulare, până se absoarbe complet în piele. Repetă aplicarea de 2-3 ori pe săptămână.
 
Pret - 27 lei. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod