Știai că epilarea definitivă e mai ieftină și mai eficientă decât metodele clasice?

Deși în aparență pare destul de greu de conceput, costurile cu metodele de epilare clasice sunt mai mari decât costurile cu epilarea definitivă SPL, dacă facem o analiză ce se întinde pe 3 ani de zile.
Yperion Or-Light este cel mai nou și performant aparat de epilare definitivă SPL din lume. Thenologia SPL este net superioară vechii tehnologii IPL și este mult mai sigură (d.p.d.v. al efectelor secundare) decât epilarea definitivă prin intermediul vechii tehnologii de epilare prin laser diodă.

Pe lângă faptul că aplicatorul SPL al aparatului Yperion Or-Light este mai mare, lucru care duce la un timp mai scurt de realizare a procedurii, acest aspect face și ca tratamentul să fie mult mai ușor de suportat comparativ cu fotoepilarea IPL.

De fapt, în cazul unei intensități mai mari, pacientul va simți doar o ușoară pișcătură suportabilă la fiecare impuls.

Cum funcționează epilarea definitivă? Lumina intens pulsată penetrează pielea și este absorbită de melanina din firele de păr. Aceasta lumină puternică se transformă în căldură la contactul cu pielea, iar firul de păr transmite caldura radăcinii sale, distrugând-o.Razele de lumină intens pulsată acționează pe firele de păr în faza lor de creștere (anagenă). Sute de foliculi de păr sunt astfel anihilati cu fiecare impuls de lumină. Aceste fire cad în 10-14 zile, iar numărul ședințelor depinde de culoarea firului de păr și a pielii, zona de tratament și de factorii genetici individuali.

În general, se recomandă un număr de 6-8 ședințe pentru rezultate optime, iar faptul că fiecare ședință se realizează cu o frecvență de o lună este un aspect confortabil pentru fiecare pacient care dorește să economisească timp și bani.

De asemenea, pentru o procedură de epilare definitivă eficientă este foarte important ca aparatura cu care se realizează tratamentul să aibă consumabilele la zi. La aBeauty clinique garantăm acest lucru. Iar dacă ai mai beneficat de epilare definitivă și la alte clinici, merită să vii în sfârșit la aBeauty clinique pentru a te bucura de rezultate.

Epilarea definitiva cu spl se recomanda a fi inceputa in sezonul rece.Potrivit specialistului aBeauty clinique cea mai mare cerere este toamna,deoarece orice tratament ce foloseste laserul sau lumina intens pulsata se aplica in perioadele mai putin insorite. Epilarea definitivă aduce cu sine și o altă serie de beneficii. Având în vedere că la bază se folosește lumina intens pulsată, element care în cazul fotoregenerării faciale aduce mereu un aspect de lifting, zona pe care se aplică epilarea definitivă va arăta mult mai bine, regenerată.

Secretul persoanelor publice: aspectul catifelat, sănătos și strălucitor al picioarelor se obține datorită epilării definitive SPL.

Având efect regenerator, calitatea pielii se va îmbunătăți în zona epilată definitv, iar progresele se vor observa de la o ședință la alta. În plus, zona nu prezintă urme post epilare ca la alte metode, iar în același timp se tratează sau se previne foliculita, aspect foarte deranjant cu care se confruntă destul de multe persoane în acest moment.La aceasta tehnica de indepartare a parului de pe corp au apleat si marile vedete de la Hollywood ,precum Eva Mendes,Teri Hatcher si Christina Aguilera,vedete care reprezinta un simbol al frumusetii feminine. Mai multe informatii despre acest tratament si costuri implicite,gasesti pe site-ul:www.abeauty.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod