Sfaturi pentru un machiaj al ochilor fara imperfectiuni

Dramatism? Pasiune? Seductie? Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si de asemenea punctul de atractie al unui machiaj reusit.
Dramatism? Pasiune? Seductie? Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si de asemenea punctul de atractie al unui machiaj reusit. Un machiaj aparte al ochilor poate sa schimbe cu totul infatisarea unei persoane si este indispensabil atunci cand iei parte la un eveniment special din viata ta ori a persoanelor dragi. Astfel ca, in zilele noastre, tot mai multe doamne si domnisoare apeleaza la make-up profesional deoarece personalul special instruit si cu experienta in makeup sa poata scoate in evidenta avantajele chipului tau. Cu toate acestes, specialistii www.cupio.ro vin in intampinarea ta cu o serie de sfaturi pentru un make-up desavarsit chiar la tine acasa.

1.     Inainte de a aplica orice crema sau fond de ten in jurul ochilor acorda atentie curatarii si hidratarii. Daca inca nu ai descoperit produsele potrivite tipului tau de ten, atunci remediile naturale iti stau la dispozitie.
Compresele cu ceai de musetel sunt potrivite pentru curatare si evitarea iritatiilor de la nivelul ochilor. Salvia, florile de tei, coada calului sunt de asemenea recomandate in procedeul de curatare a tenului, mai ales a celui uscat si lipsit de vitalitate. Daca tenul tau este sensibil, atunci compresele cu lapte ofera un aspect fin si calmeaza suprafata pielii.

2.     Dupa curatarea si hidratarea tenului urmeaza procedeul de aplicare al produselor de acoperire. Specialistii Cupio iti recomanda sa folosesti un produs farmaceutic pentru acoperirea uniforma a tenului si implicit, a ochilor. Acestea sunt produse care contin ingrediente active, ce nu ataca structura celulara a pielii.
In plus, faptul ca se gasesc in farmacii iti ofera un surplus de siguranta in ce priveste calitatea lor. Vorbim bineinteles de fondul de ten sau crema BB care iau contact direct cu pielea ta.

3.     Creionul de ochi este folosit pentru un machiaj desavarsit. Acorda-i  atentie, astfel incat chipul tau sa radieze, sa fie luminos si revitalizat. Fardurile de ochi intregesc sclipirea ochilor, dar trebuie sa stii sa le alegi si sa le aplici. De aceea, ste important sa testezi mai multe nuante si texturi pentru a vedea care ti se potriveste cel mai bine. Rimelul te ajuta sa acorzi volum privirii tale.
Alege un rimel care sa nu iti lipeasca genele unele de altele, ci unul care sa nu iti incarce privirea. De asemenea, in functie de efectul pe care doresti sa-l obtii poti alege intre rimelul pentru gene lungi sau dese.

4.     Pentru un efect patrunzator al ochilor specialistii iti recomanda utilizarea genelor false. Le poti alege in functie de efectul pe care doresti sa-l obtii. Vrei gene lungi si dese? Genele Cupio confectionate 100% din par natural sterilizat sunt foarte usor de aplicat si pastreaza naturaletea chipului. Acestea se aplica la baza genelor naturale cu ajutorul unui adeziv, care poate fi negru sau transparent.

Pune in aplicare sfaturile specialistilor, apeleaza la un make-up artist profesionist pentru sfaturi personalizate si este pregatita sa atragi privirile tuturor celor din jur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod