Serum BÔCASSY

Serumul BÔCASSY este cel mai puternic hidratant aferent aceastei linii de produse de îngrijire a pielii, cu efect suplimentar asupra fermitatii și elasticitatii.
Serumul este destinat tuturor grupelor de vârstă ca o îngrijire completă pentru cei de varsta mijlocie (25-50) și / sau in completarea îngrijirii pentru o vârstă matura (50+), in ingrijirea de  zi sau de noapte. Hidratarea și fermitatea pielii sunt cele mai importatnte  calități ale acestui serum cu eficienta dovedita pentru 100% din subiecți. Combinația de ingrediente din plante (ulei de masline pentru a hrani pielea si a ajuta la mentinerea nivelului optim de hiratare pe tot parcursul zilei, cacao și untul de shea hrănesc și cresc densitatea pielii si protejeaza contra factorilor externi; glicerina pastreaza hidratarea prin eliberarea treptata; extractele de anason și radacina de tataneasa ajuta la revitalizarea tesutului pielii, completeaza prin substanțe nutritive ce ajuta la creșterea fermitatii) și vitaminele A, B și E mai mult decat necesarul elementar pentru un tonus optim, pentru a face piele sa arate intinerita (tanara) si sanatoasa - sunt cei mai buni luptatori in estomparea semnelor de trecere a timpului) sunt esentiale in acest produs pentru realizarea tuturor acestor efecte.


Serumul BÔCASSY  are eficienta dovedita in hidratarea pielii și, de asemenea, stimuleaza și creste calitatile biomecanice ale pielii (de fermitate și elasticitate), este ideal cu fiecare utilizare pentru capacitățile sale de a hidrata și a menține hidratarea. Ingredientele naturale și vitaminele cresc puternic fermitatea și elasticitatea, ceea ce face acest Serum ideal pentru toti utilizatorii, indiferent de varsta si de tipul de piele.

Produsele de ingrijire pentru piele  BÔCASSY, contin preponderant ingrediente de origine naturala ce au fost aduse la un echilibru ideal dupa ani lungi de cercetare pentru a satisface nevoile pielii, insa fara a o incarca.
Combinatiile corecte și eficiente ale diferitelor ingrediente în formele lor naturale, fac produsele BÔCASSY sa fie adecvate si eficiente pentru toate grupele de vârstă și diferitele necesitati. Produsele sunt testate și certificate pentru eficientă și prezintă modificări semnificative si vizibile după doar 4 săptămâni de utilizare pe toti subiectii.

Produsele BÔCASSY nu conțin parabeni, uleiuri de silicon, coloranti, uleiuri minerale, în orice forma. Eficientă dovedita. Produse testate dermatologic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod