Senzații exotice pentru micul tău SPA de-acasă

A venit toamna, zilele sunt tot mai scurte, natura se pregătește de hibernarea… Ce dacă, Elemis tot o să-și înceapă povestea despre frumusețe cu o floare: camelia japoneză (Camellia Japonica). Si nu întâmplător cu această floare – numită și “trandafir de iarnă” – pentru că, vei simți pe propria-ți piele, o baie caldă și uleiul Japanese Camellia Body Oil este exact răsfățul de care ai nevoie în zilele reci și mohorâte.

Te vei refugia cu toate simțurile, ca prin magie, în vacanța ta exotică într-o țară însorită.

Și câtă vreme soarele te va încălzi, pielea ta se va bucura de virtuțile uleiului Japanese Camellia Body Oil, care o va hrăni și îi va reda suplețea și strălucirea. De altfel, uleiul de camelie japoneză se folosește de secole în ritualurile de îngrijire și de înfrumusețare a unghiilor și cuticulelor, a părului și a scalpului, precum și a pielii.

Dintre toate tipurile de piele, cel mai bine i se potrivește acest ulei tenului mixt. Pe corp însă, chiar și pielea uscată va fi fericită după folosire.

De asemenea, vreau să știi că uleiul de camelie japoneză, datorită celorlalte ingrediente din compoziție care favorizează producerea colagenului – ulei de migdale și vitamina E – este un ajutor neprețuit în suplinirea elasticității pielii pe durata sarcinii. Pentru că se absoarbe ușor și este hrănitor pentru piele, femeile gravide care îl folosesc cu regularitate vor scăpa de inesteticele vergeturi. Și, nicio grijă, este complet sigur! Ba chiar este ideal și pentru masajul bebelușului.

Pentru că uleiul de camelie japoneză este și un antioxidant redutabil, te vei întoarce din scurtele tale reverii exotice mai frumoasă, dar și mai tânără! Cu o structură ușoară și cu un miros discret, neutru, uleiul Japanese Camellia Body Oil este încă o promisiune respectată de Elemis în privința ingredientelor sale obținute din extracte active sută la sută naturale.

Preț recomandat: 207 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod