Sărbătoreşte zilnic feminitatea cu Phyt’s

A treia luna calendaristica si prima luna de primavara, Martie este luna noilor inceputuri si a trezirii naturii la viata. Insa luna aceasta nu celebram doar sosirea primaverii, ci si femeile speciale din viata noastra. Astfel, un cadou ales cu grija poate transforma o simpla zi din calendar intr-una cu totul deosebita pentru mama, iubita, sotia, sora sau chiar bunica ta.
Primavara incepe cu Phyt’s

Inca din anul 1972, Phyt’srasfata orice tip de piele cu produse de ingrijire bio (cosmetice faciale, cosmetice corporale, cosmetice barbati, cosmetice copii, ingrijirea parului si make-up) ce contin doar ingrediente pure, extrase din plante naturale si certificate organic, tocmai pentru da pielii tale sansa sa se simta si sa arate in cel mai bun mod cu putinta.

Pentru ca dupa perioada rece pielea are nevoie de mai multa ingrijire, PHYT’S va propune sa oferiti celor dragi un cadou natural, care sa insoteasca buchetul de flori, iar vestea si mai buna este ca aveti de unde alege:

Crema de corp PHYT'SSIMA are un continut bogat in uleiuri benefice unei hidratari intense (argan, canepa, rozmarin, lavanda) si actioneaza ca o bariera hranitoare inlaturand senzatia de uscare excesiva a pielii.
Este recomandata in special persoanelor cu pielea uscata, mai ales la trecerea de la anotimpul rece la temperaturi mai ridicate.

Laptele de corp cu iasomie PHYT'S hraneste si hidrateaza intens pielea, avand o textura usoara cu un miros placut de flori de iasomie. Contine uleiuri esentiale pentru o piele catifelata: lavanda, floarea-soarelui si aluna. Laptele se aplica pe intreg corpul de cate ori simtiti senzatia de piele uscata.

Uleiul relaxant pentru corp AROMA PHYT'S este ideal pentru mentinerea pielii sanatoase si hidratate, iar continutul de eucalipt, lavanda, germeni de grau si vitamina E naturala are proprietati calmante si anti-stres.
Uleiul de lavanda este cunoscut pentru efectul terapeutic pe care il are asupra corpului inducandu-ti o stare de liniste.

Serul REVIDERM PHYT'S este astringent si hranitor, ajutand la fortificarea si oxigenarea celulara. Continutul de clorofila vegetala oxigeneaza, detoxifica si revitalizeaza pielea. Vitamina E si uleiul de salvie au un efect antioxidant, iar uleiul virgin de germeni de grau ajuta la elasticitatea pielii. Aceasta ingrijire de noapte restabilește stralucirea și previne primele semne de imbatranire datorita ingredientelor active hranitoare.

Fluid contur antirid PHYT'S confera fermitate si minimalizeaza aparitia liniilor fine si a ridurilor, inlaturand si cearcanele.
Se aplica dimineata sau seara pe zona ochilor, a buzelor și a ridurilor de expresie. Are și efect hidratant datorita uleiurilor de alun, lemn de trandafir, germeni de grau, potasiu, ylang-ylang, siliciu.

In plus, zilele acestea aveti reduceri de pana la 50% si oferte speciala la o multime de produse bio de ingrijire Phyt’s, pe care le gasiti aici: https://www.phytsromania.ro/sau pe https://www.facebook.com/PhytsRomaniaa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod