Rasfat cu miere

Cum ar fi daca ar fi sa te iubesti ca mierea in bucate? Si ce bucate!!! Cele mai de soi, cele mai de pret, cele mai fine si mai speciale. Cum ar fi daca te-ai gati si te-ai alinta cu miere si cu uleiuri de pret? Aceasta este reteta pe care ti-o propun specialsitii de la Danubius Health Spa Resort.

Relaxare si confort, regasire si echilibru. Tratamentul dorsal cu miere presupune miscari simple, fluide, sigure executare de un terapeut cu har. Acesta va folosi mierea  in cadrul unui masaj de pompare, care determina un efect de vid.

Atuul acestei operatiuni?  Mineralele din miere se absorb mai bine si mai profund in piele. Si uite asa te alegi cu o activare a organelor interne, precum si cu o eliminare a toxinelor din organism. Stim ca esti o diva, dar chiar si divele au uneori dureri de spate, gat, umar su inflmatii ale articulatiilor.
Asa ca nu ezita sa te bucuri de miere. O sa ai o piele de vis. Pret: 30 de lei. Afla mai multe despre terapiile si pachetele Danubius Health Spa Resort pe www.danubiushotels.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod