Ramona Badescu- despre secrete de frumusete

Adepta a terapiilor naturiste, dar si a procedurilor non-invazive de ingrijire faciala si corporala, vedeta se mentine tanara si foarte sexy la varsta de 46 de ani si asta pentru ca are in permanenta grija de imaginea sa.

Ramona a marturisit ca a incercat si ea de mai multe ori in Italia marile secrete ale vedetelor de la Hollywood, cum ar fi Intraceuticals-tratamentul folosit de Madonna inainte de fiecare concert, <Este ceva extraordinar. Un tratament pe baza de oxigen hiperbaric. Nu numai ca-ti face pielea sa straluceasca, dar este o procedura  hidratanta de care avem nevoie mai ales pe timpul iernii.>

Pentru ca este foarte constiincioasa si deschisa la tot ce e nou si de calitate, vedeta si-a notat pe lista sa si ultimele tehnologii in materie de epilare definitiva si rejuvenare faciala completa, Gentle Max Pro si eTwo pe care a fost invitata sa le incerce la evenimentul de lansare de la Iasi a carui invitata speciala a fost.

Ramona Badescu a fost prezenta vineri in Iasi, la Oxygen Center unde s-a afisat intr-o rochie mulata si foarte sexy, cu un decolteu generos si a fost admirata de toata lumea pentru simplitate si eleganta. A facut poze si a stat de vorba cu toti invitatii, impartasindu-le din secretele ei miraculoase.   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod