Produsele Kiehl’s de acum si in Romania!

Kiehl’s Since 1851, farmacia și compania creatoare de produse de calitate superioară de îngrijire a pielii și a părului din New York City, si-a deschis porțile în București la data de 3 aprilie.
Moștenirea veche, orientată asupra clientului, a companiei Kiehl’s a stat la baza fiecărui produs și serviciu de-a lungul istoriei sale de 162 ani – de la cercetarea ingredientelor și testarea siguranței formulei până la decorurile localizate ale magazinelor – toate fiind adaptate la cerințele particulare ale clienților din comunitățile locale. Un obiectiv rămâne mereu esențial: de a deservi clienții într-un mediu atent, educațional, care oferă produsele de îngrijire a pielii testate și confirmate, apreciate de clienții din lumea întreagă.

Ca în cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, estetica farmaciei de tip colonial este completată cu elemente moderne care reflectă comunitatea înconjurătoare și fac referire la rădăcinile new-yorkeze ale companiei, din cartierul East Village.
La intrarea în acest spațiu unic, vizitatorii sunt cufundați imediat în istoria îndelungată a companiei și în caracterul său excentric: peste tot sunt detalii ale moștenirii Kiehl’s, inclusiv fotografii ale New York Flagship, aventurile familiei fondatoare Kiehl’s, sponsorizate de companie. Elementele istorice surprind și încântă vizitatorii, inclusiv o motocicletă vintage iconică și faimosul schelet „Mr. Bones” al companiei Kiehl’s. Nu există două magazine Kiehl’s identice, însă toate transmit tradiția bogată farmaceutică a companiei.


Localizarea magazinului Kiehl’s din Bucureşti va aduce spiritul spițeriei originale din New York City într-un mediu de vânzare cu amănuntul care măsoară 70metri2 și oferăo stație de mostre, zonă de cadouri, centru de testare.  Cu un devotament de decenii întregi față de comunitățile locale, Kiehl’s își concentrează activitățile filantropice asupra a trei cauze majore: cercetarea în domeniul HIV/SIDA, cauzele copiilor și mediul înconjurător.   Împreună cu magazinele sale unice, compania Kiehl’s Since 1851 rămâne fidelă moștenirii sale oferind servicii pentru clienți neîntrecute în fiecare din magazinele sale din toata lumea.
Fiecare reprezentant Kiehl’s cunoaște în detaliu tehnicile serviciilor companiei și a fost instruit nu doar cu privire la ingredientele din formule, ci și, în tandem cu tradițiile farmaceutice ale companiei, deține cunoștințele pentru a prescrie tratamente specifice și regimuri cu produse care oferă clienților soluții adaptate la necesitățile lor individuale de îngrijire a părului și a pielii.

În plus, ca în cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, prima locație din București continuă cu mândrie inițiativa unică a companiei Kiehl’s „testează înainte să cumperi”, conceptualizată inițial acum mai bine de 92 ani în magazinul original Flagship Store.Aceasta inițiativa individualizează compania Kiehl’s față de concurenții săi de pe piață și caracterizează de mult timp compania în opinia celor mai loiali fani ai săi.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod