Prinde reducerile de vară la produsele de înfrumusețare și îngrijire a pielii

Fie că îți pregătești valiza pentru o vacanță la mare sau plănuiești să fugi de caniculă la piscinile din oraș, ți-am pregătit o listă de cumpărături cu câteva produse must-have care te vor ajuta să arăți impecabil și care te vor proteja de soarele torid.

Și pentru că suntem în plin sezon de reduceri, am făcut o vizită la Mega Mall și am selectat cele mai atractive oferte de vară: Fardul ideal pentru o vară caniculară: textura sa îmbogăţită cu extract din floare de Cireş şi Cihlimbar menţine machiajul perfect, astfel încât tu să te bucuri de un ten perfect întreaga zi.

Il găsești în mai multe nuanțe, la Flormar, cu un preț redus de la 60 de lei la 30 de lei.

Apa termală nu trebuie să lipsească din ritualul tău de îngrijire pe timpul verii: calmează, reîmprospatează, hidratează tenul și îl protejează de soarele puternic. Îl găsești la SensiBlu, redus cu 40%, alături de gama de produse pentru protecție solară.

După plajă, laptele reparator te va ajuta să diminuezi efectele negative ale razelor solare asupra pielii, iar dacă îl achiziționezi din magazinul Naturescu primești o cremă anti-îmbătrânire, din aceeași gamă.
Pentru vacanță, alege o ojă cu rezistență sporită astfel încât să scapi de grija unei manichiuri neîngrijite în călătoriile pe care le faci.

La Douglas, ai de ales dintr-o gamă largă de culori, la prețuri reduse.

Și pentru că ne-am făcut cumpărăturile din cel mai nou mall din Capitală, am câștigat și un premiu: un rucsac de picnic. Pe lista de premii sunt peste 20.000 de produse, iar dacă faci achiziții de minimum 250 de lei, poți să te numeri printre norocoșii câștigători ai celor 5 bilete de avion către orice destinație. Reducerile te așteaptă, așa că pregătește-ți lista de cumpărături și bucură-te de vacanță cu produsele tale preferate!
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod