Pregateste-te pentru vara cu Velashape II

Dorinta cea mai mare a noastra, a femeilor, este sa aratam bine, sa fim frumoase din cap pana-n picioare, mai ales cand vara e aproape si hainele nu o sa ne mai acopere imperfectiunile ca in sezonul rece. O data cu pregatirile de 1 mai, ar trebui sa ne pregatim si pe noi sa avem o silueta de invidiat care sa ne confere incredere.

Pentru a reduce circumferinta si pentru  a diminua celulita, putem apela la un tratament  non-invaziv, care le rezolva pe amandoua. Velashape II este cel mai apreciat aparat de remodelare corporala si tratare a celulitei, preferat de vedete precum Kim Kardashian, Demi Moore, Britney Spears, Madonna, Sharon Stone, Catherine Zeta-Jones, Tyra Banks. Toate si-au recapatat silueta datorita tehnologiei Velashape II, care inglobeaza patru tehnologii pe care le foloseste concomitent: radio frecventa bipolara, infrarosu, vacuum si masaj cu role mecanice.

Velashape II remodeleaza complet silueta, fara durere, avand rezultate vizibile si imediate, iar celulita este diminuata. Dupa tratamentul cu Velashape II, pielea capata tonus si devine mai intinsa, avand un aspect vizibil imbunatatit.

Rezultatele pacientilor sunt dovada eficientei acestui tratament:

7.3 cm - reducerea circumferentiala
2.5 cm - reducere pe fiecare coapsa
2.3 cm - reducere in zona fesiera

Unde: Elos Beauty Center

Pret: 100 euro/sedinta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod