Povesti despre femei

Frumusetea unghiilor se traduce atat prin colorarea, cat si prin ingrijirea lor. Dar tu cum faci? Cum iti pastrezi unghiile frumoase? Cum le alinti? Cum le pui in valoare? Pentru ca nu-i asa: o doamna se cunoaste dupa cum ii arata mainile.
Unghiile spun adevarate povesti despre o femeie. Poate chiar mai mult decat ar trebui. Pentru ca starea unghiilor tradeaza varsta, caracterul si stilul de viata.

Afla si tu cum se simt unghiile tale. Observa daca exista diferente de nuanta si de textura intre pielea fetei si pielea mainilor – daca raspunsul este pozitiv, atunci pune mana si ingrijeste-ti mai bine mainile si unghiile.

Jessica Vartoughian, Prima Doamna a Unghiilor, te sfatuieste sa folosesti Fusion, un tratament marca Jessica Cosmetics, care opreste exfolierea unghiilor.
Atuul sau? Rasinile cauciucate. Ele vin sa consolideze straturile delicate ale unghiei, iar vitamina A intareste si trateaza unghia pentru a asigura cresterea si flexibilitatea ei.

„ Daca vrei  ca un tratament sa actioneze cat mai bine asupra unghiei, aplica-l in 2 straturi. Primul strat intra in patul unghial, iar cel de-al doilea netezeste unghia si o pregateste pentru pregatirea lacului ( daca este cazul).”, adauga Jessica.
Pret recomandat – 75 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod