Pielea ta nu se odihneste suficient noaptea? Descopera solutia Idealia Skin Sleep de la Vichy!

Toti acesti factori compromit eficacitatea somnului adanc al pielii. Astfel, privarea de somn influenteaza in mod direct si in sens negativ calitatea regenerarii pielii. Putem astfel intelege ca, pentru a imbunatati calitatea pielii, este esential sa actionam si pe timpul noptii.

Care este impactul biologic al unei calitati scazute a somnului la nivelul pielii?


Alternanta zi-noapte  regleaza ceasul nostru intern responsabil de ciclurile cronobiologice. Pielea evolueaza in ritmuri de 24 h denumite cicluri circadiene. Pe timpul zilei, functia pielii este aceea de bariera hidrolipidica, protectoare iar pe parcursul noptii, aceea de regenerare. In cazul unei calitati scazute a somnului, ritmurile circadiene pot fi intrerupte. Astfel, o noapte fara somn poate avea un impact negativ in reactivarea functiei de bariera protectoare, de a doua zi, si asupra hidratarii pielii.  In al doilea rand, printre efectele privarii de somn se numara si o crestere generala a markerilor inflamatori, ce pot schimba structura colagenului din piele si ii pot afecta integritatea. In final, privarea de somn poate duce la o crestere a nivelului de cortizol, hormonul stresului.
Supraproducerea de cortizol contribuie la imbatranirea pielii si ofera fetei un aspect obosit, epuizat.

Care sunt aspectele vizibile ale unei calitati scazute a somnului, la nivelul pielii?


De obicei, persoanele cu un somn insuficient ,prezinta la nivelul tenului, un  aspect tern ,lipsit de luminozitate, cu o structura usor neuniforma. Pielea pare rosie, trasaturile fetei fiind cazute, aspectul general al acesteia fiind foarte obosit, slabit.

Cantitatea şi calitatea somnului sunt factori cheie ce influenţează calitatea pielii.


Cu toate acestea, ritmul vietii pe care il ducem ne forteaza sa dormim din ce in ce mai putin. Ce putem face pentru a ne pastra un ten proaspat de dimineata pana seara?

IDEALIA SKIN SLEEP


Gel-balsam pentru repararea nocturna a calitatii pielii

Solutia Laboratoarelor Vichy pentru un ten odihnit dimineata vine prin inovatia Idealia Skin Sleep, gel-balsam de noapte ce reproduce efectele unui somn odihnitor, la nivelul pielii.Idealia Skin Sleep actioneaza atat in procesul de regenerare celulara din timpul noptii, de hidratare , de exfoliere a celulelor moarte cat si in cel de intarire a functiei de bariera protectoare a pielii.Eficacitatea sa este dovedita clinic asupra persoanelor care sufera de insomnii, care activeaza dupa un  program alert sau in mediu mai putin oxigenat sau  care prezinta  un somn neodihnitor (dese intreruperi pe parcursul noptii, un ritm al vietii agitat: insotitoare de zbor, proaspete mamici, asistente medicale, etc)

Secretul Idealia Skin Sleep consta in combinarea ingredientelor active puternice pentru o eficacitate pe mai multe planuri.

Pentru a imbunatati procesul de regenerare celulara:

Acid hialuronic (hidrateaza),
Acid gliciryzic ( cu proprietati regenerante, calmante & anti-inflamatoare),
Cafeina (cu rol de drenare & decongestionare),
Adenozina (stimularea microcirculatiei)
LHA: Ingredient activ brevetat de catre Laboratoarele L’Oreal cu actiune de microexfoliere. Rezultate: catifeleaza suprafata pielii si imbunatateste textura pielii.

Pentru a intari functia de bariera protectoare a pielii:
Complex de uleiuri reparatoare:
Vitamina B3 : Cunoscuta si sub denumirea de Vitamina PP, aceasta participa la peste 200 de reactii enzimatice, imbunatatind rolul de bariera protectoare a pielii si lupta impotriva rosetei tenului.
De asemenea are proprietati anti-oxidante si anti-inflamatoare.
Extract de sambure de caisa (acizi grasi – omega 3-6-9)
Ceramide 5 (rol in productia de lipide a pielii, coeziunea straturilor pielii – efect emolient & anti-inflamator)

REZULTATE:

Studiile clinice au demonstrat ca, intr-o luna, pielea femeilor devine:
+16% mai fina*
-15% semne de oboseala**
+33% mai tonica*

Dupa 1 saptamana de utilizare, femeile constata ca pielea lor este:
Mai hidratata 90%
Mai supla 84%
Mai confortabila 84%

TEXTURA & PARFUM

Textura inovatoare de gel-balsam induce senzatia de prospetime, prezenta uleiurilor regenerante permitand un finisaj uscat al acesteia. Parfumul senzorial are rolul de a imbunatati calitatea somnului, rezultand un confort instant si de lunga durata. Gel-balsam de noapte IDEALIA SKIN SLEEP poate fi recomandat tuturor tipurilor de ten, inclusiv celui sensibil.

*Teste clinice pe 43 femei, 28 zile.** Test instrumental pe 25 femei
** Teste de auto-evaluare pe 51 femei, 7 zile

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod