Parfum MUSK OUD

Pentru crearea ultimului parfum din colecţia Arabian Nights am vrut să colaborez cu Alberto Morillas. În primul rând pentru că el a folosit acordul de "Oud" (o răşină aromatică secretată în scop profilactic de unele specii ale arborelui Aquillaria) de-a lungul timpului în compoziţiile sale (el este creatorul parfumului M7 de la casa de parfumuri Yves Saint Laurent), iar în al doilea rând, pentru că el ştia cel mai bine cum să aducă atât confortul, cât şi eleganţa unui acord olfactiv extrem.
Ştiam că aceasta va reprezenta provocarea noului parfum.

 
Ceea ce am vrut de la început a fost să obţin un miros animalic puternic, dar într-un mod foarte controlat. Nu am vrut un parfum care ar putea deveni "anecdotic", prea extrem şi, în final, prea greu de purtat.

MUSK OUD este un parfum construit pe contrastul dintre notele senzuale de trandafir – cel bulgăresc, muscata, davana din China – şi acordul de oud animalic, voluptuos - Cypriol, Muscone, Civettone, toate acestea îmbinate cu ajutorul moscului din Firmenich - Muscenone Delta, Muscenone Dextro.

Notele de top, citricele (lămâia şi mandarina), aduc o rază de lumină, încălzită de condimentele cardamom şi coriandru.
O urmă de chiparos aduce o schimbare olfactivă neaşteptată.

Inima parfumului este dată de o explozie de trandafiri ameţitoare datorită esenţei de rom.

Notele de bază permit aproape într-un mod scandalos acordului de oud să se dezvăluie şi să preia puterea. Urmele de tămâie și Patchouli indonezian aduc un aspect fumuriu compoziției saturate de lemn uscat.

MUSK OUD este o aromă animalică cu o senzualitate caldă aparte. Parfumier: Alberto Morillas.
Pret 50 ml: 825 lei
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ada pe 20 Aug 2013, 02:13
    Parfum

    Este de barbati sau de femei?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod