Pachet Craciun Label.m - Honey & Oat

Honey & Oat Shampoo - Sampon care repară părul uscat şi deshidratat fără să încarce, bogat în vitamina A şi B-5, care combinate, echilibrează nivelul de hidratare şi întăreşte si restructureaza firul de păr. Mierea, extractele de ovăz şi algele de mare curăţă într-un mod profesionist părul şi ii conferă hidratare vitală, întărind şi adăugând strălucire. Complexul inovator Enviroshield, propriu pentru Label.m protejează părul uscat împotriva coafării la cald şi a razelor UV, îmbunătăţind strălucirea.

Honey & Oat Conditioner - Balsam hidratant cu extract de miere si ovaz care confera parului stralucire, echilibru si un aspect sanatos.
Recomandat pentru par deshidratat si uscat. Contine agenti de stralucire si hidratare: ulei de Annato, echinacea, flori de galbenele, aminoacizi din grau, proteina din soia, ovaz, avocado. Folosit impreuna cu Honey & Oat Shampoo ajuta la re-echilibrarea nivelului de hidratare, lasand un par sanatos, corect hidratat.

Pachetul promotional Label.m contine:Honey& Oat Shampoo - Sampon cu extract de  miere si ovaz;Honey& Oat Conditioner - Balsam hidratant cu extract de miere si ovaz. Pret redus: 115.50 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod