Obtine un look de Miss Universe! Stralucire, volum incredibil si fixare de durata

Cu siguranta ai admirat coafurile radiante, buclele lejere si volumul incredibil afisate cu atata incredere de cele mai frumoase femei din lume, participantele la concursul international Miss Universe.
Increderea este cea mai importanta calitate a unei femei, iar o coafura stralucitoare si plina de volum face orice femeie sa se simta frumoasa si atragatoare. Special creata pentru femeia moderna cu un program foarte incarcat, CHI Miss Universe Style Illuminate contine ingrediente atent selectionate care asigura o coafura de durata si permit transformarea rapida a acesteia.

Cu un amestec special formulat de vitamine si uleiuri ce sporesc volumul , asigura sustinere coafurii tale fara a o incarca, in timp ce uleiul de Moringa si cel de Macadamia lasa parul neted si stralucitor, oferind in acelasi timp si protectie termica.
Cele 2 produse sunt cele mai utilizate in backstage la concursul international de frumusete Miss Universe, intrucat ofera stralucirea, volumul si naturaletea necesare pentru a evidentia frumusetea celor mai frumoase femei din lume. Toate reprezentantele Miss Universe au fost incantate de usurinta prin care se pot crea cu numai 2 produse, coafuri diferite: de la stiluri drepte si perfect finisate, pana la bucle lejere si volum incredibil.

CHI Miss Universe Style Illuminate reprezinta raspunsul pentru un par stralucitor, plin de volum care intoarce toate privirile: CHI Miss Universe Flexible Hairspray -  Spray de stralucire cu fixare usoara ce permite aranjarea si rearanjarea parului, oferind volum, textura, control, dar si flexibilitate coafurii.
Protejeaza impotriva umiditatii, oferind in acelasi timp o stralucire matasoasa fara a incarca parul; CHI Miss Universe Blow Dry Spray  -  Spray pentru protectie termica si stralucire ce elimina porozitatea si reduce timpul de uscare al parului.  Formulat cu ulei de Moringa, ulei de Macadamia si proteina de matase ajuta la hidratarea parului fara sa il incarce.

Produsele sunt disponibile pe www.LuxBeauty.ro si in centrele de infrumusetare partenere Beauty One.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod