O explozie de culoare si nuante lucioase de la Bourjois!

Senzatii, emotii… Ești pregătită pentru o nouă experiență? Uită de nuanțele nude, perlate fără viață, se poartă nuanțele pure, lucioase! Bine ai venit în universul AQUA LAQUE, un ruj hibrid, care încalcă toate regulile și își scrie singur povestea. Ce s-ar întampla dacă nuanțele lucioase ar fi și mai frumoase? Cu AQUA LAQUE, Bourjois aduce inovația la un alt nivel, superior. Combinând o concentrație mare de apa și extract de Nymphea, ce are efect hidratant timp 10 ore, acesta conține toate elementele necesare pentru a obține o textură ușoara și extrem de răcoritoare.

Textura sa lichida este atât de netedă și fină încât vei uita că porți un ruj pe buze.
Testează nuanțele pure, lucioase AQUA LAQUE! Secretul lor? Acestea nu conțin ceruri sau unt, pentru a putea obține culori pure, de calitate.

Pentru că aceste ‘filtre’ au fost eliminate, culorile sunt pure și exprimă pe deplin partea lor din spectrul de culori: nuanțe răpitoare de roz, vibrante de portocaliu care te binedispun instant și roșu intens senzațional.   AQUA LAQUE redefineste luciul: sofisticat si modern, elegant si sensual, intens si natural și îți oferă un wett-look lucios.
Este un obiect atat de pretios, chic și parizian, iar fiecare culoare este mai atragatoare decat cealaltă.În ceea ce privește aplicatorul fin și compact, asigură o aplicare corectă pentru buze bine definite. Cum sună ROSÉ ON THE ROCKS, RED MY LIPS, FEELING REDDY?  

 Noua colecție de lacuri pentru unghii de la Bourjois este bogată în luciu și abundă în culoare!

O gamă de nuanțe dense pentru unghii impresionante!Colecția LA LAQUE aduce lacurile de unghii la următorul nivel. O combinație de nuanțe stralucitoare,

pigmenți concentrați și luciu absolut, LA LAQUE iți oferă o notă chic, pariziană.
Bourjois și-a folosit expertiza în domeniul culorilor pentru a crea 8 nuanțe în colecția LA LAQUE,

o paletă largă de culori inspirată din moda. Formula este concentrată în pigmenți puri,saturați pentru o acoperire perfectă și luciu de la prima aplicare!

Noutatile Bourjois sunt disponibile in magazine incepand din luna mai.

Pret: Aqua Laque: 44lei (pret special de lansare mai-iunie) si La Laque: 31 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod