Noutati de la Guerlain: La Petite Robe Noire Lipstik & La Petite Robe Noire Colour Lacquer

La Petite Robe Noire se uită îngrijorată prin garderoba sa. În ciuda tuturor rochițelor negre create de parfumierul Guerlain Thierry Wasser, ea tot simte că îi lipsește ceva pentru a-i completa stilul parizian. Într-o secundă, are o revelație! Își dă seama că de fapt are nevoie de CULOARE. Astfel, Guerlain inventează culori care să-i aparțină doar ei, culori parfumate chiar!

La Petite Robe Noire lipstick -  Rezultat Ultra- Shiny. Formulă hidratantă, compusă dintr-un cocktail de uleiuri fine și rășină ce oferă suplețe buzelor pe tot parcursul zilei.
Secretul formulei: Pigmenți POP, atent selectați de experții Guerlain, pentru a putea crea 3 intensității diferite cu aceași nuanță de ruj. Primul strat aplicat pe buze are un finish natural, dacă aplicăm două straturi intensitatea devine medie, iar dacă aplicăm trei straturi obținem o nuanță intensă si specială pentru serile glam în oraș. Garderoba sa cuprinde 20 de nuanțe feminine, delicioase și parfumate inspirate de parfumul La Petite Robe Noire.  Compoziția olfactivă dată de notele floral-fructate crează dependența: bergamotă, trandafiri și zmeură.
4 Nuante STAR must-have!

La Petite Robe Noire Colour Lacquer -  Culore&Parfum chiar si pe unghii!  Deoarece stilul parizian surprinde mereu, La Petite Robe Noire își lansează și accesorii pentru unghii. Ambalaj emblematic si feminin, reprezintă o miniatură a sticlei La Petite Robe Noire. Formula inovatoare are la bază o nouă tehnologie a pigmenților de culoare amestecați cu polimeri adezivi și rășini poliesterice, pentru o rezistentă și aderență pe unghii cât mai mare. Doar în momentul aplicării, după ce solvenții se risipesc, lacul de unghii LPRN te cucerește cu nota gurmandă a fructelor de pădure, murelor, accentelor de petale de trandafiri și bergamota.


În această primăvară, Guerlain lansează 10 CULORI compatibile cu nuanțele de ruj din aceeași gamă pentru a accesoriza La Petite Robe Noire.  Pentru a avea o manichiură impecabilă, pregătește și finisează unghiile cu cele 2 secrete din gamă, Base Coat și Top Coat.  Base Coat în nuanța purpurie are 3 acțiuni: efect anti-îngălbenire, protejează și întărește, acționează ca un agent de prindere pentru o mai bună aderență și rezistentă a lacului de unghii. Top Coat netezește și sporește strălucirea lacului de unghii.
Compoziția olfactivă a lacurilor de unghii este folosită și la Top Coat, pentru a intensifica și mai mult notele bergamotei, petalelor de tradafiri și murelor. La Petite Robe Noire Lipstick - 147 lei;  La Petite Robe Noire Colour Lacquer - 115 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod