Noul aliat anti imbatranire - PROFHILO utilizat in premiera in Romania

Pe piata din Romania a ajuns , noul aliat anti imbatranire PROFHILO prin Vanity Dental Clincs.
Datorita geniului Dr Mario Da Rosa de la Institutul IBSA-FARMACEUTICI ITALIA, avem privilegiul sa imbatranim mai incet, acest fapt este posibil prin noua tehnologie patentate a complexului hibrid de acid hialuronic.

Dr Lucian Manea si Dr Daniel Zagrai de la Vanity Dental Clinics ne spun ca laxitatea pielii este o problema complexa. De aceea ei au facut posibila aceasta premiera pentru cei care isi doresc mentinerea pielii tinere si frumoase.

Asigurand o inalta satisfactie in randul pacientilor acest tratament este folositor pentru cei ce sufera de o imbatranire a pielii si o laxitate crescuta a acesteia. Dupa folosirea peelingurilor puternice, a laserului si a altor proceduri chirurgicale pacientii au nevoie de cel putin o saptamana de recuperare.

Cu PROFHILO pacientii experimenteaza doar un minim discomfort, fara timp de refacere necesar putandu-se intoarce la activitatile obisnuite imediat. PROFHILO este biocompatibil, fiind un acid hialuronic natural inalt purificat care nu contine substante chimice ( agenti de cross-linkare) pentru ai modifica structura, din aceasta cauza riscul aparitiei reactiilor adverse este redus.

Datorita compozitiei sale unice PROFHILO ofera un dublu efect de bioregenerare si cresterea fermitatii pielii.

Vanity Dental Clinics a facut posibila utilizarea acestei noi tehnici de tratament de bioremodelare faciala PROFHILO care difera de biorejuvenarea traditionala in 3 moduri
- numar redus de puncte de injectare
- timp redus pt fiecare sedinta
- rezultate imediate stabile timp mai indelungat

Tehnica BAP ( bio aesthetic points) a fost special conceputa pentru profhilo si consta in 5 puncte de injectare pe fiecare parte a fetei alese pentru minimizarea riscurilor si maximizarea difuzarii acidului hialuronic.

PROFHILO asigura o imbunatatire globala a aspectului fetei crescand fermitatea elasticitatea si luminozitatea si o reducere nu numai a ridurilor superficiale dar si a santurilor profunde. Cu aceasta metoda noua numarul de sedinte este redus si mai rar - lunar , comparativ cu biostimularea traditionala care necesita un numar mai mare de sedinte saptamanale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod