Noua gama de styling NIOXIN 3D

NIOXIN isi largeste portofoliul de produse cu o linie de styling. Aceasta vine in completarea gamei pentru ingrijirea si tratarea parului cu tendinta de cadere, subtiere si rupere. Astfel, experienta unui par bogat devine una completa.

Noua gama 3D Styling sustine procesul prin care parul se aranjeaza in mod natural, maximizand efectul si protejand sanatatea firului. Sunt produse ce integreaza tehnologii cu rol de marire in diametru a firului de par si de protectie a densitatii pentru a obtine o coafura cu un aspect mai bogat si mai des.

3D inseamna derma, densitate, diametru. Derma vizeaza un scalp sanatos, fara reziduuri vizibile dupa spalare. Densitatea mizeaza pe crearea de spatii intre firele de par pentru a obtine volum dar si o forma echilibrata a coafurii. Datorita polimerilor care se depun pe fir, diametrul creste si odata cu acesta si capacitatea parului de a-si pastra forma.

Gama de styling de la NIOXIN integreaza doua tehnologii -  ProThick pentru lookuri mai bogate si dense si LightPlex pentru textura usoara si efecte flexibile.

Produsele acopera toate nevoile de styling - fixare, texturare, netezire, protectie termica si finisare. Acestea pot fi utilizate atat independent, cat si apeland la diverse tehnici de mixare. Rezultatul este o coafura naturala, cu un aspect mai bogat si mai des.
NIOXIN este brandul parului bogat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod