Noua editie speciala a Tratamentului MOROCCANOIL®

Călătoria Moroccanoil a început fiind inspirată de o femeie, iar femeile continuă să ne inspire bandul în fiecare zi. Ne inspiră pentru fiecare produs Moroccanoil pe care îl dezvoltăm și ne inspiră să ne poziționăm ca un brand care celebrează frumusețea și realizările femeilor. Moroccanoil este pur și simpu: INSPIRAT DE FEMEI (INSPIRED BY WOMEN).  În onoarea noii campanii create pentru a inspira, celebra și încuraja femeile, Moroccanoil anunță cu mândrie noul Tratament Moroccanoil în ediție specială INSPIRAT DE FEMEI.
(INSPIRED BY WOMEN).


 Produsul de la care a început tot, Tratamentul Moroccanoil,  este semnătura brandului, multele premii internaționale făcându-l de neegalat în linia de produse pentru păr cu infuzie de ulei. Un produs de îngrijire, styling și finisare, Tratamentul Moroccanoil se absorabe instant în păr pentru a oferi o strălucirea luminoasă și un păr mătăsos cu rezultate vizibile.  Cu un amestec de ingrediente unice, incluzând uleiul de argan marca Moroccanoil, acest tratament întăreşte firul de păr, îmbunătăţeşte elasticitatea şi protejează împotriva factorilor dăunători din mediul înconjurător.
Asigurând baza perfectă pentru diverse coafuri, Tratamentul Moroccanoil oferă volum părului deteriorat, lăsându-l strălucitor şi cu aspect sănătos de la rădăcină până la vârfuri.

 

Ideal pentru toate tipurile de păr, Tratamentul Moroccanoil®:

 

·         Transformă şi protejează părul

·         Oferă o strălucire vizibilă părului, fără a-l încărca.

·         Întăreşte părul de la rădăcină la vârfuri.

·         Ajută la reînnoirea structurii celulelor părului pentru revitzalizarea suviţelor lipsite de viaţă.

·         Îmbunătăţeşte flexibilitatea părului, hrănindu-l şi descurcându-l.

Pentru cele mai bune rezultate:

 

•           Pe părul proaspăt spălat, aplicaţi o cantitate mică de Tratament Moroccanoil® , periaţi, apoi uscaţi-l şi aranjati-l ca de obicei.

•           Pentru netezirea părului şi eliminarea aspectul de încreţire, aplicaţi o cantitate foarte mică de Tratament Moroccanoil® pe vârful degetelor şi aranjaţi părul sau frecaţi între palme şi aplicaţi pe toată lungimea părului.

Pret recomandat : 222 lei

Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv în magazinele Top Line și saloanele selecționate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod