Noua cremă anti-rid NIVEA Q10 Plus CC Cream

Primăvara aduce cu sine schimbări de tot felul, iar o dată cu ele, parcă şi noi suntem mai doritoare să ne reinventăm, să fim mai pline de viaţă.
Primăvara aduce cu sine schimbări de tot felul, iar o dată cu ele, parcă şi noi suntem mai doritoare să ne reinventăm, să fim mai pline de viaţă. Dacă în materie de outfit-uri acum se poartă textilele mătăsoase, care uşurează corpul de greutatea hainelor de iarnă, în ceea ce priveşte îngrijirea tenului, lucrurile urmează acelaşi trend: acum este timpul pentru texturi mai lejere, aplicate rapid, care să ne ofere prospeţime şi frumuseţe, fără să ţină cont de trecerea timpului. Se poartă un ten radiant cu mai puţine riduri!

NIVEA aduce o noutate de primăvară femeilor, oferindu-le puterea anti-rid Q10 Plus în noua Cremă Corectoare NIVEA Q10 Plus CC Cream.

NIVEA Q10 Plus CC Cream are o formulă anti-rid eficientă ce conţine coenzima Q10 proprie pielii şi creatină. Acestea acţionează eficient împotriva ridurilor, în deplină armonie cu tenul tău.

NIVEA Q10 Plus CC Cream oferă o acoperire uniformă a tenului şi corectează imperfecţiunile. În plus garantează protecţie împotriva radiaţiilor solare (SPF 15), aşadar este potrivită pentru a fi purtată pe parcursul întregii zile.

Un plus de beneficii într-o singură formulă corectoare cu pigmenţi minerali:

Combate eficient ridurile din interior şi le reduce vizibil
Corectează imperfecţiunile tenului
Oferă un ten uniform şi se adaptează nuanţei naturale a tenului
Protejează împotriva ridurilor cauzate de razele solare cu filtre de protecţie SPF 15 şi UVA

Cum se aplică? Utilizează în fiecare dimineaţă, după curăţarea tenului. Aplică printr-un masaj uşor, până la absorbţia în piele. Evită zona ochilor. Nuanţa discretă se potriveşte cu toate tonurile de ten.

Preţ NIVEA Q10 Plus CC Cream: 39.92 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod