NOUA Colecție SMOOTH Moroccanoil

Moroccanoil®, liderul global în materie de produse profesionale de înfrumusețare cu uleiuri infuzate, are onoarea de a prezenta noile produse revoluționare de netezire, special create pentru toate tipurile de păr: Colecția Moroccanoil Smooth. Conferă instant netezire și flexibilitate, iar gama completă permite și celui mai rebel tip de păr să obțină strălucirea mult visată.

Crescând flexibilitatea firului de păr și  în același timp generând întărire, nutriție și recondiționare, inovatoarea gamă de  patru produse cuprinde :

Moroccanoil Smoothing Shampoo & Moroccanoil Smoothing Conditioner: Acest  puternic dublu set de șampon și balsam generează procesul de netezire. Părul este netezit din interior spre exterior prin proprieteatea avansată AminoRenew, ingredient ce infuzează părul cu amino acizi. Folosite împreună, părul se va netezi și va căpăta flexibilitate după 72 de ore.

Moroccanoil Smoothing Lotion: Acest produs de styling ușor conferă control, netezire de durată, strălucire și protecție împotriva încrețirii.

Netezind firul și crescând elasticitatea, părul devine moale la atingere și neted cu un finisaj perfect.

Moroccanoil Smoothing Mask: Acest tratament profund hrănitor săptămânal conferă strălucire si netezire de durată texturii firului de păr, ceea ce il face ușor de coafat. Combinația de unt de argan , ulei de argan și acizi grași derivați din nucă de cocos, fac părul sănătăs, strălucitor și mai neted ca niciodată.

Formula  Moroccanoil Smooth Collection este îmbogățită cu ulei de argan Moroccanoil - puternicul  și ultra - hranitorul unt de argan , precum și acizi grași derivați din  nucă de cocos, ce fac părul moale, strălucitor și mult mai flexibil.
Create pentru toate tipurile de păr, produsele, nu conțin sulf, fosfați , și protejează în totalitate culoarea  părului.

Kit Smoothing Shampoo + Conditioner + Lotion- 467.50 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod