Nivea revoluţionează îngrijirea corpului cu noua gamă de produse hidratante sub duş

Suntem femei şi ne place! De-a lungul timpului rolul femeii în societate a evoluat treptat, devenind tot mai complex. Statutul de femeie a zilelor noastre înseamnă de cele mai multe ori strădania continuă de a fi un bun profesionist, o soţie sau o iubită ideală, o prietenă de nădejde sau o mamă dedicată. Totuşi când ziua are doar 24 de ore, lucrurile se complică puţin, iar de pe lista de priorităţi dispar treptat momentele cu tine. Până şi ritualul de îngrijire se contractă, în special ritualul de hidratare corporală, deşi beneficiile sale sunt cunoscute şi apreciate de orice femeie care îşi iubeşte şi îşi respectă pielea.

Studiile au arătat că multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o loţiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzaţia de piele lipicioasă după aplicarea acesteia.
Statisticile arată că în România doar 7 din 100 de femei folosesc o loţiune de corp cu aplicare lichidă. Nivea a hotărât să vină în ajutorul femeilor active şi să revoluţioneze hidratarea corporală cu primul Lapte de Corp sub Duş pentru o piele uimitor de catifelată!

Vrei să scapi de timpul pierdut aşteptând ca loţiunea de corp să intre în piele? Dar de senzaţia de piele lipicioasă ce rămâne uneori după aplicarea produsului hidratant?

Noua gamă de produse hidratante sub duş revoluţionează îngrijirea corpului printr-o modalitate simplă şi inovatoare de a te hidrata chiar în timp ce faci duş.
Formula unică a produsului se activează la contactul cu apa, fiind concepută pentru a fi aplicată după gelul de duş. Pielea râmâne hidratată şi catifelată chiar şi după uscarea cu prosopul. Acum nu mai trebuie să aştepţi să te usuci după duş şi nici nu vei mai avea acea senzaţie lipicioasă. Gama este compusă dintr-o Loţiune de Corp Hidratantă sub Duş cu minerale marine, destinată pielii normale şi un Lapte de Corp Hrănitor sub Duş pentru pielea uscată cu ulei nutritiv de migdale.
După ce au testat noua gamă, patru din cinci femei au confirmat că nu au mai avut nevoie de aplicarea unei loţiuni tradiţionale de corp întrucât noile produse de hidratare sub duş le-au oferit aceleaşi beneficii de hidratare fără nevoia de a mai aştepta ca pielea să se usuce. În plus, 87% dintre femei au afirmat că îşi simt pielea hidratată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod