NIVEA lansează cea mai avansată soluţie ANTI-AGE din portofoliu: gama CELLULAR

Un power cocktail pentru reîntinerirea tenului tău? De multe ori te uiţi în oglindă şi nu-ţi poţi închipui cum a trecut timpul atât de repede. Te simţi mai tânără decât îţi spune vârsta şi continui să te bucuri de viaţă ca la 25 sau 30 de ani.
Uneori ţi-ai dori ca şi tenul tău să facă asta, chiar dacă anii şi-au lăsat amprenta asupra aspectului său. Însă în mod natural acest lucru nu mai este posibil. Pe măsură ce timpul trece, activitatea celulară este încetinită, iar asta determină îmbătrânirea tenului şi apariţia ridurilor tot mai adânci.

NOU! NIVEA lansează cea mai avansată soluţie anti-age, o gamă performantă care reîntinereşte aspectul tenului tău, determinând celulele sale să se comporte din nou ca unele tinere: gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE.

Cea mai recentă inovaţie NIVEA din segmentul produselor “performance anti-age” conţine un cocktail eficient şi inovator de ingrediente precum acid hialuronic, extract de magnolie şi creatină, o combinaţie unică ce luptă activ împotriva semnelor îmbătrânirii tenului: reduce gradul de apariţie a ridurilor, redă fermitatea şi creşte nivelul de elasticitate al pielii.

Formula activă din noua gamă NIVEA CELLULAR ANTI-AGE pătrunde în straturile profunde ale epidermei îmbunătăţind activitea celulară şi reîntinerind astfel aspectul tenului, zi după zi.

Produsele din gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE oferă un boost de tinereţe tenului tău prin activarea procesului de regenerare din interior pentru un aspect vizibil rejuvenat.

Gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE conţine:

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de zi.
Preţ: 55.40 Lei
NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de noapte. Preţ: 55.40 Lei
NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de ochi. Preţ: 55.40 Lei
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • siMONA pe 11 Mar 2015, 06:58
    Nivea Cellular

    Folosesc produsele de 2 saptamani. Mi se potrivesc de minune si au acceasi eficienta pe care am obtinut-o de la o crema Chanel. Cu privire la comentariul de mai sus, poate ar fi mai bine sa va documentati ce cumparati si ce sfaturi oferiti. Indiferent de crema, nu o sa se potriveasca niciodata tuturor. Dar faptul ca nu reactionam bine unui ingredient, nu o face sa fie o crema proasta sau o "pacaleala". Va recomand mai multa grija la exprimarea parerilor.

    0
    0

  • Cineva care s-a pacalit cu pro pe 22 Feb 2015, 14:25
    Despre nive cellular

    Tocmai am dat 55 ron pe asa zisa, renumita, crema Nivea celular. Nu e buna nici de dat pe maini. Incarca tenul, in plus are acel miros dulceag pe care nivea nu l-a mai schimbat de zeci de ani. Nu va sfatuiesc sa cumparati!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod