Nioxin lansează DIABOOST, tratament cu tehnologie revoluționară ce mărește diametrul părului

NIOXIN lansează noul DiaBoost™ cu HTX™ (Hair Thickening Xtrafusion), un tratament leave-in cu aplicare zilnica, care a fost creat și testat științific pentru a mări diametrul fiecărui fir de păr în parte oferind un aspect mult mai bogat, mai frumos
DiaBoost™ este primul produs care conține această tehnologie inovativă, dând rezultate după o singură aplicare.

Subțierea părului este frecvent asociată cu rărirea acestuia. Diametrul firului joaca un rol important in acest proces, deoarece  se poate micșora în diferite etape ale vieții.

“După 25 de ani ca leader pe piața profesională a produselor împotriva subțierii și căderii părului, NIOXIN detine un portofoliu bogat care se adresează aspectelor multiple ale acestor probleme.
Cercetările noastre din domeniu, opiniile hairstiliștilor despre rolul important al diametrului părului precum și cercetarile cosmetice din ramura de skincare au condus la dezvoltarea DiaBoost™ cu HTX™,” spune Dr. Rene Rust, Principal Scientist pentru NIOXIN.


DIAMETRU MAI MARE, VOLUM MAI MARE

DiaBoost™ este un tratament intensiv leave-in care mărește diametrul fiecărui fir de păr oferind un aspect mai voluminos ca și cum ar avea în plus 11000 fire. Efectele se vor putea observa dupa prima aplicare.  Folosit zilnic, cu regularitate, ofera părului protecție suplimentară împotriva ruperii, creandu-i premisele  de a crește lung.
DiaBoost™ pătrunde în firul de păr și îl face mai flexibil și mai ușor de coafat, fără să îl încarce sau să devină uleios sau lipicios. Acesta se aplică pe părul umed, proaspăt spălat, astfel încât poate fi aranjat după dorință.

DiaBoost™ conține noua tehnologie HTX™, un complex inovator ce combină Cafeina, Panthenolul și Niacinamida. Cafeina îmbunătățește hidratarea scalpului, ceea ce înseamnă un stratum corneum (stratul exterior al scalpului) mai sănătos. Panthenolul pătrunde în cortexul părului dându-i mai multă rezistență și hidratare.
Niacinamida îmbunătățeste bariera protectoare a pielii capului, dar și textura și tonusul. NIOXIN folosește aceste trei ingrediente pentru a mări diametrul părului, ceea ce face din DiaBoost™ un produs unic.


DiaBoost™ desăvârșește portofoliul de produse NIOXIN și poate fi folosit alături de unul dintre sisteme pentru rezultate extraordinare. Iata ce declara dermatologul Dr. Bianca Maria Piraccini de la Universitatea Bologna, Italy: “Cercetările publicate certifică faptul că tehnologia din formula NIOXIN DiaBoost™ oferă o mărire semnificativă și măsurabilă a diametrului fiecărui fir de păr.
În concluzie, pentru toată lumea care este îngrijorată de subțierea și căderea părului, acesta este un produs minunat.”

Pret 143 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod