NICIUN FIR DE PĂR PE PERIE!

Pantene Hair Fall Defense vine în ajutorul părului oferindu-i rezistenţă, astfel încât să nu mai existe teama firelor rămase pe perie. Practic, opreşte căderea părului* în doar 14 zile**.
Părul puternic care străluceşte de sănătate face din periaj şi din coafat o bucurie. Folosind un sistem de îngrijire care întăreşte părul, te poţi pieptăna în voie si poţi spune adio firelor de păr care rămân pe perie! Şuviţele degradate, cu vârfuri despicate conferă un aspect neîngrijit părului şi de multe ori, femeile se simt complexate şi frustrate din această cauză. Soluţia pentru aceste probleme este la îndemână -  scapă de grija firelor de păr de pe perie şi aranjează-ţi părul cu încredere!

Din fericire, Pantene Pro-V înţelege că problema căderii părului* este o preocupare majoră a femeii moderne, aşa că a realizat cercetări amănunţite pentru găsirea unei soluţii. Cu ajutorul oamenilor de ştiinţă în proteomică din cadrul Institutului de Cercetare a Părului Pantene Pro-V, s-a descoperit că fragilitatea părului porneşte de la cele mai mici fisuri ale structurilor de proteine din nucleul firului de păr – structuri responsabile pentru menţinerea rezistenţei acestuia.

Soluţia? Noul sistem Hair Fall Defense dezvoltat de cercetătorii Pantene Pro-V cu un complex de întărire de la rădăcină până la vârfuri***, ajutând la protejarea şi îngrijirea părului, astfel încât să-ţi poţi urma ritualul zilnic de îngrijire fără grija firelor de păr care se rup şi cad.

Fă cunoştinţă cu noua colecţie Pantene Pro-V Hair Fall Defense, un sistem de îngrijire în 4 paşi împotriva căderii părului şi care întăreşte şuviţele în doar 14 zile**.

Această gamă inovatoare protejează nucleul firului de păr, întărindu-l de la rădăcină până la vârfuri.
Rezultatul - un păr mai rezistent, care străluceşte de sănătate şi nu cade.*

Dr. Joel Coret, expert global în structura firului de păr cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu şi membru al Institutului de Cercetare a Părului Pantene Pro-V, a declarat: “Testele noastre au demonstrat că noua gamă Hair Fall Defense ajută la protejarea structurilor de proteine din interiorul firului de păr, totul pentru un păr puternic de la rădăcină până la vârfuri***. Colecţia are la bază cele mai eficiente tehnologii de protecţie pentru a preveni deteriorarea straturilor de la suprafaţa firului de păr. În plus, şamponul Hair Fall Defense conţine un nou complex care are rolul de a neutraliza impurităţile ce slăbesc firul de păr, construind fibra în timp, ameliorând ruperea şi, implicit, căderea părului”.

4 paşi pentru protecţia părului de la rădăcină până la vârfuri, astfel încât să spui adio firelor de păr rămase pe perie:

Noul şampon Pantene Pro-V Hair Fall Defense

Şamponul are la bază un nou complex de întărire a firului de păr care acţionează de la rădăcină până la vârfuri*****, complex descoperit de oamenii de ştiinţă ai Institutului de Cercetare a Părului Pantene Pro-V.  Acesta acţionează în interiorul firului de păr, acolo unde se produc cele mai mari traume, reducând astfel căderea părului*.

Noul balsam Pantene Pro-V Hair Fall Defense şi noua mască intensivă

Balsamul, conceput pentru utilizarea zilnică, protejează părul pe toată lungimea sa oferindu-i rezistenţă împotriva ruperii şi implicit căderii*.
Masca de păr intensivă, destinată utilizării de două ori pe săptămână, oferă părului o rezistenţă de 10 ori mai mare împotriva căderii*, şi are o formulă uşoară de clătire.

Noua loţiune tonică Pantene Pro-V Hair Fall Defense Instant Hair Strength

Acest tratament conferă părului şi mai multă rezistenţă pentru a preveni căderea* şi cu 40% mai multă amplitudine. Tonicul conţine vitamina B3 şi Pro-Vitamina B5, care pătrund adânc în păr. Se recomandă utilizarea zilnică şi masarea rădăcinii pentru o acoperire uniformă înainte de coafat.

*căderea părului cauzată de rupere

** căderea părului cauzată de rupere, şampon + balsam + tratament vs. şampon fără balsam

*** şampon împotriva oxidării părului

**** vs. un şampon fără balsam

***** împotriva deteriorării cauzate de coafat
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod