Murad Pore Reform

Murad’s Blackhead & Pore Clearing Duo este un tratament în doi pași cu acțiune rapidă. Kit-ul include un produs care extrage punctele negre (Blackhead Remover) și un serum care ajută la reducerea porilor în timp ce îi sigilează, asigurând o protecție de lună durată împotriva impurtăților (Pore Refining Serum). Blackhead & Pore Clearing Duo curăță profund, decongestionează porii încărcați și reduce în medie cu 58%* formarea punctelor negre.

Blackhead & Pore Clearing Duo face parte din gama Murad Pore Reform creată pentru a curăța în profunzime porii și pentru a reduce apariția punctelor negre cauzate de excesul de sebum și impuritățile ce pătrund în foliculi.
Prin păstrarea porilor curați, sigilați și reglarea producției de sebum, gama Pore Reform echilibrează sănătatea dermei oferind un aspect neted, mătăsos și uniform tenului, conform complexului Inclusive Health® patentat de Dr. Murad.

Dovedit clinic că reduce în medie cu 58%* apariția punctelor negre.
Extractul de argilă vulcanică minerală și de fruct indian Shikakai detoxifiază, curăță impuritățile și excesul de sebum în timp ce purifică porii.
Complexul Oxidation Reversal diminuează producția sebumului, principala cauză a apariției punctelor negre.

Extractul de sâmburi de rodie acționează ca un astringent, diminuează porii și oferă un aspect uniform pielii.

Folosește tratamentul Blackhead & Pore Clearing Duo de 2-3 ori pe săptămână

Blackhead Remover:
Aplică o cantitate generoasă de produs pe zonele predispuse la puncte negre. Lasă produsul să acționeze timp de 10 minute. Folosește apă caldă și masează pentru o exfoliere delicată. Clătește și apoi tamponează tenul cu un prospot curat.
Aplică pasul doi din tratament, serumul Pore Refining Sealer.
 
Pore Refining Sealer:
Folosește produsul imediat dupa primul pas din tratament. Aplică pe întreaga față un strat subțire de serum. Pentru a preveni apariția punctelor negre, aplică un al doilea strat la 12 ore de la tratamentul initial. La final, după fiecare aplicare, hidratează tenul folosind o cremă pasul 3 de la Murad.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod