Miss Sporty Mission Correction Fond de Ten. Salvatorul tenului tău

Fetelor, fiți pe fază … un nou erou își face apariția în împrejurimi. Un nou fond de ten all-in-one a cărui singură menire este să-ți facă tenul să arate incredibil. Acoperă imperfecțiunile, îmbunătățește aspectul tenului și definește trăsăturile fără prea mult efort - noul tău prieten nu se va da în lături de la nimic pentru a-ți face tenul să arate remarcabil! El va fi cea mai eficientă armă pentru a menține aspectul impecabil al pielii tale. Sună de vis!
Veșnicul dușman? Imperfecțiunile…de orice fel. Noul fond de ten Mission Correction utilizează un întreg arsenal de arme secrete care îți îngrijesc tenul, pentru a înlătura imperfecțiunile! Fie că e vorba despre cearcăne, roșeață, pete sau un aspect fără vlagă, nu are importanță! Mission Correction impune o condiție de zero toleranță pentru orice împiedică strălucirea remarcabilă  a frumuseții tale naturale.

3 in 1 înseamnă mult mai mult spațiu în trusa de machiaj!

Totuși, care e lucrul pe care îl iubim cel mai mult la fondul acesta de ten? Le are pe toate.
Dacă acum obișnuiești să porți cu tine concealer, fond de ten și iluminator…povara ta e pe cale să se reducă semnificativ! Victorie marcată!

Ascunderea imperfecțiunilor…checked! Cu acest produs care le face pe toate, nu ai nevoie de un altul separat pentru a le camufla. Mission Correction fond de ten acționeză ca o acoperire eficientă pentru cearcăne și alte pete deranjante. Roșeață? Nicio problemă. Mission Correction o înlătură instantaneu prin neutralizarea punctelor din care aceasta pornește.
Uimitor, ajută și la îndepărtarea semnelor lăsate de pete vechi, pentru un efect cu adevărat ireproșabil.

Îmbunătățirea aspectului…puff! Atât de ușor, însă atât de puternic! Formula hidratantă, hrănitoare cu vitamine, lipozomi și emolienți, eliberează o adevărată doză de energie pentru a-ți revitaliza tenul în câteva secunde, făcând din pielea lipsită de vigoare doar o amintire neplăcută. Dar asta nu e tot…se ocupă apoi cu desăvârșirea aspectului, lăsându-ți pielea catifelată, împrospătată și fără cusururi!

Sublinierea trăsăturilor…să se facă lumină! Când aplici Mission Correction Foundation, pigmenții sidefați, incluzând și unicul Blue Sapphire, au grijă să îți facă pielea să arate ca și cum ar străluci din interior.
Ingredientele minerale oferă tenului tău un aspect luminos și sănătos. Dintr-o dată, e ca și cum ai avut parte de 10 ore din somnul de frumusețe…chiar și când asta nu e deloc adevărat!

Deși face atât de multe lucruri, fondul de ten Mission Correction este extrem de lejer și nu încarcă tenul. Are o textură catifelată și ușoară și se absoarbe rapid, înecându-ți pielea în hidratare, pentru a-ți conferi o senzație de prospețime. Aspectul final este atât de confortabil, încât se simte ca o a doua piele…și va continua să fie astfel pe parcursul întregii zile.
 

Preţ recomandat: 19.50 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod