Mirela Vescan a găsit elixirul frumuseţii pentru o privire luminoasă şi fără cearcăne Redensity Eyes

Cearcanele, pungile de sub ochi si liniile fine sunt o problema pentru multe femei, aceste imperfectiuni cauzand un aspect obosit al ochilor si adaugand cativa ani pe chip.
Make-up artistul Mirela Vescan a apelat la inovatia laboratoarelor TEOXANE, tratamentul Redensity Eyes, singurul filler special creat pentru umplerea din zona ochilor, dedicat femeilor moderne care au un program incarcat si care vor sa-si recapete aspectul odihnit.

Tratamentul Redensity Eyes reprezinta injectarea printr-o tehnica aparte a unui complexul dermorestructurant compus din aminoacizi, vitamine, minerale, antioxidanti sprijina redensificarea pielii delicate si subtiate din zona ochilor.
Daca inainte substantele folosite pentru corectarea santurilor expuneau pacientii la risc de edem, iar rezultatele erau impredictibile, Redensity Eyes este lipsit de aceste contraindicatii, neafectand in niciun fel tesutul ocular. Efectul maxim al tratamentului apare la 2-3 zile si dureaza pana la 1-2 ani. Redensity Eyes este recunoscut inclusiv international, primind anul trecut premiul pentru cel mai bun filler la Congresul Mondial de Estetica AMEC Paris 2014. Redensity Eyes nu are contraindicatii si este recomandat persoanelor de orice varsta care doresc estomparea cearcanelor sau a pungilor inestetice de sub ochi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod