Love My Lashes - noul mascara Deborah Milano

Nu sunt genele bine hidratate, suple si atragatoare visul oricarei femei?  Protejarea genelor este o prioritate principala in rutina de zi cu zi a aplicarii machiajului. Sa recunoastem, o mica fluturare a genelor este o formula garantata de a atrage atentia....iar mascara este secretul genelor superbe!

Deborah Milano a indeplinit dorintele  femeilor in materie de machiaj inca din 1962 cu primul mascara automat. Din acel moment, Deborah Milano a promis si a realizat produse cosmetice la cel mai inalt standard si la preturi accesibile.

In 2016, Deborah Milano isi intregeste gama de machiaj al ochilor cu lansarea a doua noi mascara, care nu ofera doar un inalt grad de performanta dar, si hidratare intensiva: noul Love My Lashes Mascara!
Love My Lashes Mascara ingrijeste genele cu ajutorul unui cocktail de ingrediente active Hydra-Lash DH Complex  ce hidrateaza genele si le mentine suple.

Love My Lashes Mascara imbraca individual  intreaga lungime a genelor intr –un strat subtire de produs astfel prevenind efectul de gene incarcate excesiv, de gene unite.

Love My Lashes Mascara este disponibil in 2 variante: pentru volum , pentru alungire.

Love My Lashes Mascara este aliatul de incredere al oricarei femei! Indiferent de varianta aleasa, genele tale vor fi  rasfatate, protejate, superbe! Arata lumii cat de mult iti iubesti genele cu noul Love My Lashes Mascara!

Love My Lashes Mascara Volume - formula imbogatita cu microsfere perfect rotunde  de silica care imbraca fiecare geana in mod egal, creand un efect mai bogat, voluptos al genelor. Polimerii flexibili  din formula mascarei se fixeaza in jurul fiecarei gene creand micro-cilindri de culoare.

Design-ul ingenios al pensulei aplica cu precizie cantitatea necesara  pentru un efect de volum si definire impresionant.
Testat oftalmologic, fara parfum.

Love My Lashes Mascara Long - formula imbogatita cu ceruri sintetice si naturale imbraca fiecare geana de la baza la varf, adaugandu –i lungime. Un complex special de hidratare ingrijeste si protejeaza fiecare geana, lasandu-le suple si flexibile. Formula imbogatita cu polimeri ce creeaza un film in jurul genelor, le mentine  natural curbate timp indelungat.

Pensula genial realizata defineste si separa genele pentru un efect natural, definit.  Testat oftalmologic

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod