Lady Gaga anunță lansarea unui nou parfum: EAU DE GAGA

Acum doi ani, parfumul de debut a lui Lady Gaga, Lady Gaga Fame, a depășit toate standardele și normele din industria parfumeriei cu tehnologia sa inovativă: a fost prima apă de parfum de culoare neagră care devenea invizibila o dată ce era pulverizată. Rezultatele sunt la fel de impresionante ca și inovația în sine: Lady Gaga Fame este pe cale să facă istorie cu numărul de sticle cumpărate în toată lumea și cu premiile obținute.

Pentru următoarea aventură, Lady Gaga invită femeile din toată lumea să se bucure de noua și îndrăzneața ei lansare globală ...

Lady Gaga și Coty prezinta EAU DE GAGA.
Creat de casa de parfumuri Haus Laboratories, acest parfum captivant surprinde esența Gaga. Periculos de îndrăzneț, EAU DE GAGA reprezinta un parfum de viitor care se adresează femeilor; nimic nu este in afara limitelor.

EAU DE GAGA este un parfum enigmatic, îmbinând cu îndrăzneală diverse elemente pentru a crea un farmec seducător. Parfumul este construit în jurul notelor de violetă albă, o floare care întărește atractia feminină. Pentru a contrabalansa această aromă opulentă, parfumul se deschide cu note revigorante și acidulate de lămâie verde și se continuă cu note senzuale de piele, adăugând parfumului o calitate superioară.

Parfumier: Ursula Wandel of Givaudan

Sticla surprinzătoare EAU DE GAGA oglindește parfumul prin îmbinarea feminității și masculinității în designul său.
Liniile desăvârșite și finisajele negre, lăcuite, transmit ideea de simplitate. Pentru a adăuga o notă luxoasă, partea frontală a sticlei este decorată cu o plăcuță de metal argintie pe care sunt inscripționate cuvintele Paris- New York și numărul 001. Numele celor două orașe reflectă identitatea globală a laboratoarelor Haus, iar numărul 001 reprezintă începutul unei lungi povești - o poveste care va continua. Iar pentru cei mai devotați fani, versiunea de 75 ml vine într-o cutie elegantă de bijuterii, de culoare roșie, tronând pe catifea neagră.

Campania pentru EAU DE GAGA a fost realizata de Steven Klein, precum cea pentru Lady Gaga Fame și o are în rolul principal chiar pe Gaga.  EAU DE GAGA Eau de Parfum 15ml, 30ml, 50ml și 75ml va fi disponibil în magazinele Sephora din octombrie 2014.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod