LA PETITE ROBE NOIRE EAU FRAICHE

La Petite Robe Noire, știe cum să dezvăluie fiecare aspect al feminității. În acest an, ea se transformă din nou pentru a ne seduce. Admiratorul și creatorul ei, Thierry Wasser, îi oferă în această primăvară o nouă rochie personalizată, brodată din petale și impodobita cu note de fistic. Sigur te va încânta!
Inspiră parfumul meu!

O nou cocktail de esențe vibrante, explozie de lămâie proaspătă, bergamotă și mandarine din Sicilia, toate, asezonate cu note verzi.  

Esențele petalelor de trandafiri turcești se împletesc cu esențele trandafirilor bulgărești, armoniei alăturându-se brațe de frezii.  Pentru a atrage atenția tuturor s-au adugat ingrediente cheie, caise coapte și un amestec subtil de iasomie mângâiate de soare.   Magia începe la adăugarea fisticului, moscului alb și patchouli, ele dau parfumului acea amintire de neuitat.  Schițată în cerneală neagră, silueta tipic pariziană cu pălărie mare, neagră, are un nouă rochie în garderoba sa.

În 2015 povestea continuă, La Petite Robe Noire fiind creată în 4 moduri olfactive diferite, pentru a mulțumi fiecare stil și fiecare personalitate.   My Original Dress, atemporală, cu mA¢necile balon: apa de parfum.  Notele de trandafiri și cireșe amare, sunt amestecate cu notele de ceai negru, boabe de tonka și patchouli.  My Cocktail Dress: apa de toaletă.  Notele floral proaspete, trandafiri, citrice și mosc alb îi dau un farmec aparte.  My Couture Dress: apa de parfum.  Rochie ultra-glam, cu acorduri de zmeură și patchouli, face inima să bată cu putere de la 1 întâlnire.  My Petal Dress: eau fraiche.  Brodată din petale, cu acorduri de mandarine, fistic, trandafiri și frezie.

Ce model vei purta astazi?

Pret aproximativ in magazine 100 ml, 532 lei.


*La Petite Robe Noire Eau Fraiche va fi lansat in magazine de la 1 martie
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod